查看: 4244|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 退出GunZ界... ( C L 字 )

本人因為將會就快唔係香港既關係 , 所以決定唔會再玩GunZ , 一直以來好多謝各位玩家既歡迎 , 本人亦都好感激各個GM去開放自己既GunZ俾各玩家 ( 辛苦晒 ~ ) , 等別係.. 已經失蹤左既光明 , 我明白當年光明付出既多少 , 特別係魔光既盛世期 .. 想講既說話有好多 , 特別係多謝既說話 .. 雖然大家唔會再見到cl_exe出現係GunZ入面 , 不過 , 我都會得閒整d地圖出黎俾大家玩下 , 最新傑作係... The Opera ( 歌劇院 ) , 特色有 : 穿得到既門 , U型既迴旋樓梯 ..  , 風格 : 古樸 , Mansion feel ..  圖片暫不提供 , 敬請期待 ..

歡迎各位約我出街玩 , 傾電話 , 過左12點唔好打黎 = = 仲有8月20之後就唔好搵我 , 因我已經唔係香港..

電話 : 6541 0471<----- 請highlight ..  
msn : yeung20041@hotmail.com

最後 , 我想講 ... 多謝咁多位睇我既post , GM們 + 油 , 再見GunZ ...

註 : Devil , 等我番到黎要約我出街呀 ...

°× ` C L ﹏ ε χ ε .
         cl_exe 上
回復

OH
MY FRIEND
又少左一個GUNZ 朋友了
回復 支持 反對

得閒搵我咪得囉.
回復 支持 反對

估下我邊個: P
回復 支持 反對

估下我係邊個
回復 支持 反對