打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 退出GunZ界... ( C L 字 )

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

mllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll @0@
記得要掛住我呀 ~~~~~~ =V=
回復 支持 反對

你唔係香港,你要去邊到 =o=~係第到玩唔到gunz咩 =o= 維維西 上
回復 支持 反對

我去左捷克做交流生呀 , 要去果邊生活一年 , 加上我都唔會有時間去玩gunz ( 要專心去學好音樂 ) ..
回復 支持 反對

無聊上一上黎,點知居然會見到你個post =0=,原來你仲玩緊gunz ~.~,不過話時話我都未玩過你D 圖......見都未見過,得閒試下都好''

去捷克那裏可是很辛苦的,千萬不要浪費這個機會。
以後我們的時差恐怕會比現在更複雜了,不過期待繼續聯絡。話時話,你回港后我恐怕還要再過一年才存夠錢回來,在香港我真的有很多事都還未放下呢~

你去到捷克先給我報個平安,msn 不行就e-mail 了,就當是學下打D 長篇友情信吧,嗯,就這樣了。

樂字
回復 支持 反對

樂 , 我會等你嫁 .... 番到黎要住係我屋企呀 , 唔係既冇人會收留你嫁 , 嘿嘿嘿... = =+
回復 支持 反對

lolz   我易家響歐洲遊蕩生活中~ 易家響英國,下個月過去意大利同西班牙。 有時間可以一起飲杯咖啡 ^^
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

kissing , 如果你過黎捷克 , 打俾我呀... 00420 722 426 971
回復 支持 反對

恩 我下個月過法國 》 西班牙 》瑞士 》 意大利。 游返一轉 :》 如果有時間去你度 一定俾你電話
回復 支持 反對