查看: 5589|回復: 40
收起左側

[綜合討論] cso不代表hp

純粹個人感想  cso玩家不喜勿插
1.本人覺得csod畫面冇hp咁靚,橘子就好似將cs1.6copy同paste,畫面質素好差雖然有好多新場!
2.橘子因為hp賺唔到錢就汁,索性買埋cso代理取代hp,佢地以為hp=cso,hp的玩家就會玩cso
呢d係佢地一廂情願的睇法
3.hp汁左好多hp的槍就係cso陸續出現
4.hp就好似我地朋友一樣,我玩左hp3年啦,如果一個陪伴你一齊玩左3年既朋友死左gm會有咩感覺?
當然佢根本感受唔到,一句感謝hp玩家就算數
5.佢比個dcso序號貨不對板,佢地態度好有問題
6.hp多bug我想問gm做過幾多野?
7.以hp玩家咁既hp精神,我諗個d精神諗搬到cso,cso唔洗幾耐都會有hp的下場,我勸gm做下野,唔係1隻game唔得就出第2隻替代,唔係咩都可以可以用第2d野取代+上要玩家付上大量金錢去買點,咁隻game以經失去意思,試問咁多位hp玩家,買隻點槍都要幾十蚊真錢,貴得不合理,這是橘子的問題,唔可以賴晒bug槍d人!

最後希望hp所有玩家係未來可玩到一隻比hp更好的game得到更多樂趣!我永遠唔會忘記hp,希望hp所有玩家都係,一切都變成回憶,25/6永遠我都會悼念HP!
回復

1.本人覺得csod畫面冇hp咁靚,橘子就好似將cs1.6copy同paste,畫面質素好差雖然有好多新場!
2.橘子因為hp賺唔到錢就汁,索性買埋cso代理取代hp,佢地以為hp=cso,hp的玩家就會玩cso
...
huwopei33 發表於 25-6-2009 21:12

同意樓主所說
game只會越出越好
回復 支持 反對

十分同意樓主的說話''
回復 支持 反對

...
huwopei33 發表於 25-6-2009 21:12

1.開發商並不是橘子  是VLAN跟NEXON合作  把CS原有的遊戲源代碼再次編寫
2.火線最終的倒閉原因是NEXON在2006年時吞併了開發商Doobic  這時...火線開始沒更新資料
3.各FPS平台也有自行開的自由   這不算抄襲
4.GM只會賺錢.....別的全都不會
5.橘子只是希望能在CS Online上賺取代理火線的損失
6.橘子只能找尋開發商...把遊戲送回原廠修理  可是開發商已倒閉
7.火線開發商在NEXON裡頭開發了一支全新的FPS遊戲
   雖然遊戲一點也沒有火線味道....但是Power BY Doobic
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

論槍呢一點
我覺得cs(o)好好多(真實d)
但遊戲地圖則hp好十條街
人地hp香港地圖你地cso香港地圖
高下立見啦
加上其他特色地圖,呢一點cso都取代唔到
cso有一點係可以取代hp
就係取代賺錢既地位
回復 支持 反對

論槍呢一點
高下立見啦
就係取代賺錢既地位 ...
sos981898 發表於 26-6-2009 07:27

以前火線最特色的地圖就是惡魔島  因為真係有這個地方存在
回復 支持 反對

論槍呢一點
高下立見啦
就係取代賺錢既地位 ...
sos981898 發表於 26-6-2009 07:27

槍呢1點大家表面上覺得cso好d但我想講試問上將同二等兵都用得所有槍咁血lv仲有咩意義?
回復 支持 反對

兩隻係唔同既game
請不要比較
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對