收起左側

有關信譽玩家的問題 - 名單 -

關閉 [複製鏈接]
申請星級信譽玩家
〝小趙﹏* 發表於 7-7-2009 15:12

你好..未免太過一步登天吧-.-'

全部都要係信譽玩家開始做起先的=]
回復 支持 反對

你好..未免太過一步登天吧-.-'

全部都要係信譽玩家開始做起先的=]
°◆貴族×魔影 發表於 7-7-2009 16:34

原來如此-___-
我以為符合資格就可以申請...
回復 支持 反對

樓主
唔好意思
我怕好多人都無留意到我有轉到MSN
你可唔可以幫我轉返去itz_carmenz@hotmail.com
再加多個: c.carmen@live.hk

真係唔好意思..
回復 支持 反對

【申請信譽玩家表格】
樂古用戶名稱:小甘-k
樂點:696
發表文章量:268
註冊日期:26-12-2008  
MSN:0o0-b@live.hk
回復 支持 反對

等待加入會員 全部再延遲自動升級日期..因為暫未看見表現

等待批准會員..新增〝小趙﹏* ,  小甘-k
回復 支持 反對

投訴人: anson574684
投訴對象: 小混混=江 (信譽玩家)
有關連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... age%3D1&page=19
投訴內容:佢係賣m幣的,我add佢msn問佢仲有冇,佢話有,跟住我落去買1200gash同佢換15000m幣,當時是某日的12點幾...我買完,佢話等埋我個fd買埋就每人送多2000m幣,跟住到1點off左,到現在都沒有on過msn了..
其他意見:仲有幫我fd申訴的...佢就係同我一起買m幣個個人... 佢係收 小混混=江 的勁舞ac,800蚊(以gash黎計)先係msn比左 小混混=江,佢話要搞埋公會d野...跟住send左個離線信息比我fd,叫佢邊到交易,但係又唔講個人係邊到...之後就冇on過啦
証據:本人親自經歷,和我fd親自經歷...
加多句...希望版主唔好亂比人信譽玩家,佢就係一個例子,係度昆人都叫信譽玩家?
回復 支持 反對

有關連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3643929&extra=page%3D1&page=19
投訴內容:佢係賣m幣的,我add佢msn問佢仲有冇,佢話有,跟住我落去買1200 ...
anson574684 發表於 10-7-2009 22:27

圖片
-
沒圖愛莫能助
回復 支持 反對

已處理。
回復 支持 反對

有關連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3643929&extra=page%3D1&page=19
投訴內容:佢係賣m幣的,我add佢msn問佢仲有冇,佢話有,跟住我落去買1200 ...
anson574684 發表於 10/7/2009 22:27

我想證明一下,我今個星期先同江佢同巨商錢交完兩次易,佢都冇呃我
回復 支持 反對

我不是7-12加入信譽玩家名單嗎=0=?

星月仔─版主回覆
處理完成
回復 支持 反對