查看: 2715|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 最強職業?你地的選擇系?....評論下.

小弟第一次玩.我玩葛系彈藥.本人覺得.彈藥 幾好.無論打怪.PVP 都占了優勢.!
系大陸第一次玩35級就可以打到去7段.不是吹自己的厲害.而是覺得彈藥.好似無咩也缺點.
   到你地評論下,自己鐘意

臺服名.Damtim
<打5到字,Sorry

...Th

x
回復

支持支持
回復 支持 反對

都系果句....無最強職業,只有最強玩家....
識玩的話可能用鬼泣都好勁...
回復 支持 反對

小弟第一次玩.我玩葛系彈藥.本人覺得.彈藥 幾好.無論打怪.PVP 都占了優勢.!
系大陸第一次玩35級就可以打到去7段.不是吹自己的厲害.而是覺得彈藥.好似無咩也缺點.
   到你地評論下,自己鐘意

...
當 發表於 13-7-2009 23:35

岩呀彈藥真係可以屈死人
中左電雷跌左落地就扒唔返起身 -_-
不過打 元素同彈藥都係
一定唔不以急住追佢黎打
如果唔係好易中招
回復 支持 反對

都系果句....無最強職業,只有最強玩家....
識玩的話可能用鬼泣都好勁...
jackchu1108 發表於 14-7-2009 00:57

講真果句
你玩乜都好
做乜都好
有技朮係真係可以得心應手
哈 哈 不過幾廢話 --  v -
回復 支持 反對

話說唔可以連post= =
小雲會扣分的~=v=
彈藥要勁一定要預計到敵人既行動~~~
手榴彈拋得準就勁~~~當然敵人都可以預計返你既行動XD

不過被彈藥打中一下的確扣血扣很多~~~
回復 支持 反對

6# battlesunx
彈藥同漫遊 你訓低左血就冇左1/2 [[onion_42]]

我覺得漫遊 pk 好勁...我身為一隻紅眼,完全起唔到手.....
回復 支持 反對

彈藥吾洗點靠技術.
PVP色點運用技能.都幾勁下.
回復 支持 反對

韓版女魔彈仲好玩+_+
薄d既隨時訓一次就唔洗起身
回復 支持 反對

大陸的DNF 好多都系技能不完整的.所以真系好差,臺服技能都可以話系完整
所以我相信,這是一個好的開始.希望臺服做得更好.
                                        《手中握著的槍.子彈裝上.會張整個世界.變為色彩一樣.》
                                               名字 Damtin
回復 支持 反對