打印 上一主題 下一主題
收起左側

愛情交叉點...

關閉 [複製鏈接]
二年之前我同左一個女仔一齊(唔同校)
果時可以話一路發展得順利.
可惜後來佢家人發現左佢拍拖.禁止左佢出街..咁我地見面ga 機會變得少之有少
咁我都一直希望可以等..等到佢可以再得自由之時..期間我也沒再逗女仔..
一等就等左年半...係今年..有一個從未試過同我同班ga女仔..(之前連名都未聽過.)
同左我個best fd同班..咁我就間唔中走去搵我個fd..
之前個女仔坐係我個fd前面個位..我周不時都坐左佢個位我我fd吹水.佢可能果時開始留意我
直到有一日我因為要留堂..遲左半個鐘放學..但係果個女仔竟然係門口等我.自果時開始..我地就開始夾得埋
因為我地住得幾近下..所以平時放學都一齊走..之後有d無聊人自然會傳..但係我地2個都無理會..
但係自從聖誕節果時..我就開始諗.我地3個ga關系..我覺得我雖然我同我之前女友以經無哂feel.年多沒有常見..這也是人之常情.更加唔好講愛.
但係我今日可以因為第三者放棄之前果個..咁我聽日咪又係咁..我唔想自己變到咁
我就開始疏遠同我同校果個女仔..而佢都知我有心避佢.但係可能未必知道原因吧..
但係前果幾日..我見到一個男仔meet佢塊面..我唔知點解個心會好痛好唔舒服..可能我真係鐘意左佢
但係問題到這就來了..我到底是要堅持一個沒了感覺的女友還是一個已疏遠的人.
回復

都年幾 睇下樓主 放唔放棄 之前果個囉@@?
回復 支持 反對

不要做無謂堅持
投降吧
你對個女仔都無FEEL啦
不過你要分左手先好開始另一段愛情
回復 支持 反對

甘你仲有無同女友傾下電話先
回復 支持 反對