樓主: [H]stevencc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Runescape nakuz cc 尋兇; 金手指再現

Do u mean "that person"  wakakaka   a.a
sp_wong 發表於 8-4-2010 06:57 PM

which "that person" is in ur mind? =P
回復 支持 反對

世界真係複雜-V-
PERSONALLY認同RS D DETECT係廢
我同老拔大搖大擺講BOT講ACC $講買賣AC
冇試過咩問題
回復 支持 反對

唉wong哥
今次我長quit
一定唔係我
gf
回復 支持 反對

世界真係複雜-V-
PERSONALLY認同RS D DETECT係廢
我同老拔大搖大擺講BOT講ACC $講買賣AC
冇試過咩問題 ...
qq1992 發表於 9-4-2010 06:25 AM

haha step...
becarefull ah... that 2 5 son I guess who report steven.. come to forum ga = =
just not always =m=
回復 支持 反對

咁我唔知邊個2 5 或者扮唔係2 5喇
捉到我講錯野就隨便REPORT啦
我係CC唔涉及E D TOPIC
回復 支持 反對

haha step...
becarefull ah... that 2 5 son I guess who report steven.. come to forum ga = =
just no ...
aclet0821 發表於 9-4-2010 11:20

just tell us who it is or are u the 25 son o.O
回復 支持 反對

just tell us who it is or are u the 25 son o.O
NeverGonnaStop 發表於 9-4-2010 02:55 PM

told u in rs pm la wa = =v
and again, only a guess, but 95% is him
回復 支持 反對

Jester Jack ar ma that on9 s0n
回復 支持 反對

為左唔好比個 on8+1 jagex ban/mute

大家都係小心為上.....

就算咩都無做過既人都會除時比佢屈到ban左.....實在危險......

搞到我升lvl都唔敢off chat,有人問我野都唔敢唔答......
一陣屈我marcoing6得入咁就rip....
回復 支持 反對

為左唔好比個 on8+1 jagex ban/mute

大家都係小心為上.....

就算咩都無做過既人都會除時比佢屈到ban左... ...
因子-yanchi 發表於 9/4/2010 06:31 PM

你已經 RIP 左好耐。
回復 支持 反對