打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 怪物一覽

比人鬧左咁多次~~~
係時候認真做d有用既野啦-_-+
睇下我既實力啦+口+

水晶湖枯竭
Lv怪物名稱性質掉落品名言
1暗黑飛比蛙近距離 物理攻擊魔性金屬耳環 暗黑蝌蚪「我!青蛙王子要你啜啜」 「我真正身份係一名研究生」 「親我一下讓我變王子吧!」
3暗黑兔菇近距離 物理攻擊金屬項鍊 小石塊「我贏了~」 「百貨應百客!」 「你知道要種多久才能有這麼大嗎?」
5小藍鳥近距離 物理攻擊破破的情書 小藍鳥的蛋「真棒!」 「\(^0^)/」 「全部人都不跟你打了‧‧‧」
8費西曼一兵近距離  物理攻擊金屬耳環 魚鱗「解決了就是英雄!」 「你永遠不會成功的!」 「這就是做人,這就是氣勢!」
9Q毛蟲近距離  物理攻擊金屬耳環 魔性金屬戒指 Q毛蟲蛹「幻覺黎者,嚇我唔到既!」 「你果副尊容,十足隻昆蟲。」 「冇用咖!好似你咁出色既人,無論係    咩地方,就好似漆黑中既瑩火蟲一樣    ‧‧‧」
10鯊人小兵近距離  物理攻擊魔性金屬腳鍊 破布「我淨係識跳呢隻舞。」 「我朝早唔會空肚食早餐。」 「你有三個缺點,第一跑得慢!第二    唔夠快!!第三無速度!!!」

「文字」= 裝備     「文字」= 任務觸發物品     「文字」= 雜物

今次又再好d啦掛~~~?
雖然個地點係有d廢‥‥‥
但之後有機會既話會搞埋其他地方既-_-+
重點係有人支持既話

P.S. 如果已經有人整過既話請話我知
       咁我就無為再整-3-
回復

好多金句= ="""""
回復 支持 反對