打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣80lv普通秘文acc

推推推推推推推
回復 支持 反對

之前你唔係話好多人加你好友,出高價收你ac架咩??._.
回復 支持 反對

一口價750$   見你想收ac先比咁多,750你唔放算,唔放就等你d [ 高價人士 ]  .750都比多你個ac

daniel101997@yahoo.com.hk
回復 支持 反對

收皮啦你好煩呀 好多人出800 係你條白痴之前出900我推哂炸 煩煩煩 弱智仔 我-100比你 你仲話-多100 你真係白痴 我係唔會放比你條傻仔
我日日開msn你都要煩住哂又要我去你個區乜都就哂你
唔放比你個傻仔唔好再煩

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
誠、–– -20

查看全部評分

回復 支持 反對

哇,勁啦,狂推=多人買.冇人買呀??? 講真你ac都唔知值唔值500$  
好多人,你推咁多次,早有人買左啦傻仔@@
你放ac 就我係正常,800要我就你? kai 夠?
咁祝你條傻仔早日放倒ac

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
誠、–– -20

查看全部評分

回復 支持 反對

你咪煩啦 左住我放ac
開咁多個ac係樂古 話幫朋友收ac
你msn 又話好想要我個ac
又開眼仔比你個樣我睇 我同團友分享..笑到= =
又send你d相比我睇 ==
回復 支持 反對

疾影乂夜月 1-9-2010 20:22  

(sorry lo-,-    我知你去泰國等咁奈都係唔收你ac,我要係度同你講番一聲sor

冇唸過你會咁...講真,我有意收你ac 如果你話我個post 串倒你,我del哂佢都得.

唔好del我msn啦.我又5係你 d 2打6 fri.加番me la 我收呀- -   850夠唔夠呀- -

但係都唔洗話我窮系架!怒_怒   我msn : daniel101997@yahoo.com.hk

你唔放比我就算.e個係你ge選擇)   我話左唔放比你 你唔好煩我 你幾多錢都唔放比你

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5

查看全部評分

回復 支持 反對

?算,你講咁多野都唔係放比我朋友,算,一個唔知值唔值500$既ac放倒900 我就睇下有冇[咁多人]要^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^
^^

唔知邊個影相整住自己條JJ?
回復 支持 反對

有個人同我講 驚黎我果邊比人打^^ 重話搭直升機,不過冇錢搭^^ 邊個黎?^^

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5

查看全部評分

回復 支持 反對

我send2個火柴人動畫黎比你
你洗頻話驚扯Xa.a
哈緊係我啦..你問下我d團友 我玩緊你炸
你仲話幫我出錢tim^^
我所有同你對話的野我有復制比團友分享^^
我影咩乜野= =你hi大左??
我500都唔知有無 你個個垃圾ac咪唔洗錢 -,-
回復 支持 反對