打印 上一主題 下一主題
收起左側

名門招生一啟示錄軍團

唔好入佢個團啊,  無品到死,  俾左1000 point入團唔同人打屍, 每星期1000 point
有問題咖 , 我入左唔到半日 ...
未元物質 發表於 20-7-2010 12:59

我打緊失落 10人爆了 點比你入呢...另外何來無品
回復 支持 反對

回復 60# 未元物質
我想講我地團唔同時候有唔同人帶囉
何來唔同你打屍
甘我地晏就爆左2次命運之門
夜晚打失落冇人帶姐
又何來唔同你玩?
回復 支持 反對

我想入團啊...
cso名:張小峰...
msn:jason81095@hotmail.com
回復 支持 反對

我想入團啊...
cso名:張小峰...
msn:jason81095@hotmail.com
jason81095 發表於 20-7-2010 14:40

請自申請入團
回復 支持 反對

oe

每星期1000 point  , 我從未見過=_=
我有講錯對不起 , 但見到你地個團有條傻仔話: [ 只俾叫run個個人入 ]個一刻我就知呢個團團長俾左啲小雞入團 , 呢啲叫唔叫無品啊 , 針對我呢啲{準團員} 啊 , 你話火唔火啊
回復 支持 反對

每星期1000 point  , 我從未見過=_=
我有講錯對不起 , 但見到你地個團有條傻仔話: [ 只俾叫run個個人入 ]個 ...
未元物質 發表於 20-7-2010 14:44

當時我洗緊炸 情況不太清楚 另外 1000point唔算多...因為我地係啟示錄團  只要你跟團比人帶一日就有1000point以上...
我set一千point係想令平時唔玩啟示錄既人走 有小學雞入團就個個團都會....   我明白你好火 但係你誤會了
回復 支持 反對

回復 65# 未元物質
隨時歡迎你回歸
呢個問題我地遲d會調整下d人嫁啦
因為我地係新團
有d嘢係冇可能即刻做到
回復 支持 反對

講埋條傻仔個名俾你[  松XX櫻  ]  唔係好記得個傻仔個名,  之於[ 有小學雞入團就個個團都會 ] ,
你呢個團係新團,  我明, 我都希望你個團係cso最少小雞同掛佬 的團,  
我看見再出現呢啲情況我會拍照俾           你                          踢                  出                團 ,  大前提如果你想你個團係無傻仔的話
回復 支持 反對

講埋條傻仔個名俾你[  松XX櫻  ]  唔係好記得個傻仔個名,  之於[ 有小學雞入團就個個團都會 ] ,
你呢個團係 ...
未元物質 發表於 20-7-2010 15:45

嗯 我也想團好  至於松XX櫻  你誤會她了  她只是緊張團員而且 那run團員 是第一個說要玩的
所以她太緊張了
回復 支持 反對

嗯 我也想團好  至於松XX櫻  你誤會她了  她只是緊張團員而且 那run團員 是第一個說要玩的
所以她太 ...
cool1995 發表於 20-7-2010 23:52

我都講再不下10次想玩幫幫手,  佢一啲反應都無,  仲講only run 入 , 得囉, 我錯,  對不起 , ok?
, 大家同團,  但對人不一樣,  玩什麼啊
回復 支持 反對