查看: 9347|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] [原創] 《槍械大全》顫慄水星

ma,唔知講咩好!~
----------------------
ma,我講心得先啦!~
顫慄水星 :
E把野係攻擊力方面媽媽地,但係係連射就好快
禁一下都可意射到兩發
所意好而就會無晒彈但係可意彌補左攻低。
-----------------------------------------------
MA,水星的真實圖片係水槍

--------------------------------------------------
槍械性能:

---------------------------------------------------
之後,彈道

1圖係無壓企射,2圖係無壓ctrl射

1圖,
2圖,

可意見到E把槍無壓都好穩!~
----------------------------------------------------------
E把槍彈唔到屍,但係玩遊擊識用都OK!~
但係要注意彈藥!
---------------------------------------------------------
跟著比片大家睇睇

-------------------------------------------------
扣血量(無甲):

腹部:25
腕部:20.5
頭部:72
胸部:20
腿部:14
-----------------------------------------
以下為「mp5」、「k1A」、「SCHMIDT 衝鋒槍」、「KMUMP45」的綜合數值*
槍械名稱           美金            綜合數值
mp5                1500              371
霹靂戰警           1700              362        
英格倫MAC-10   1400              355
顫慄水星           2000              372        
可見顫慄水星的綜合數值同以上的槍有得比!~
--------------------------------------------------
水槍外貌:

手持外貌:

------------------------
彊屍:
基本殭屍:
站:

蹲:

血性站:

血性蹲:

------------------------
基本殭屍:
頭部 約:59.125
胸部 約:18.42
腕部 約:16.5
腹部 約:21
腿部 約:14

總結:
E把槍同mp5差唔多!~
攻低小小,連射快小小,彈多小小
玩屍去守點最好同隊友一齊守
入彈方面3秒左右!~
玩屍遊擊都可以ga~
玩團死個d最好同隊友一齊行啦(要小心無彈,Because連射好快!~
E把槍的子彈係H2O
H2O=水
但係E把槍係同9mm的槍通彈的
大家要小心!~

-----------------------------------------
新手試作...
分析得唔好
原諒我!~

評分

參與人數 2樂點 +180 收起 理由
鴻- + 160 精品~
Yondaimc + 20

查看全部評分

回復

都係mp5最好@@
回復 支持 反對

咁都21%攻= =
我射左人地成8~9下佢都唔死= =
回復 支持 反對

回復 2# homanliu

我都覺得mp5好好用
回復 支持 反對

抽極都唔中水星- -
唯有用mp5~其實2者都係差唔多- -
不過水星型d咁解- -
回復 支持 反對

20樂點-.-

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
Yondaimc -3 文不對題

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
水星其實廢廢地如果無1.5彈打c勁快會無哂彈
打其他模式都係
回復 支持 反對

真實版水星勁好多,比cso整到廢晒!
回復 支持 反對

ma,呢d先叫槍械大全架ma
回復 支持 反對

回復 8# kenny1314211

咩係真實的水星啊?=w=
回復 支持 反對