打印 上一主題 下一主題
收起左側

★★★ x|APoCaLyPsE滅絕|x 澄清 ★★★

關閉 [複製鏈接]

我果團根本一個名門人都無...佢要話我拉人 我都無計
仲有你地問下欣姐...當初7月頭係邊個拉走晒爆頭團d人走架??
咪又係閃電...e個唔洗唔認啦
你覺得欣姐做團長做得唔好= 拉人走
我覺得你做團長做得唔好=拉人走
你好似做同樣既野
係邊個做錯先??
你仲要挑番起8月中果件事??
回復 支持 反對

有時自己唔小心拉左人地d人過黎都唔知啦
不過我知你地唔識講sorry呢5個英文字:p
回復 支持 反對

我可以好肯定咁講  
我地同過名門既人講過" 你過黎我地個團啦"
但係佢地有嘗試拉我地團d人走
不過我個團員無走
回復 支持 反對

我果團根本一個名門人都無...佢要話我拉人 我都無計
仲有你地問下欣姐...當初7月頭係邊個拉走晒爆頭團d人走 ...
sakura_櫻 發表於 24-11-2010 23:27

第一:你依家個團無名門人,有冇名門人入過呢?又點解會入呢?
第二:我係爆頭團既時候,無叫走任何"欣"收番黎既人,全部都係我收番黎,而ayung310係見我名門團比爆頭團好,後期才自願轉團
第三:我唔係覺得"欣"做得唔好,只係佢覺得無人當佢係團長,理我多過理佢,加上分手,令我無法再留係個團
第四:你覺得我做團長做得唔好只係你個人意見,你覺得我做得唔好,當時亦應慢慢商量,唔係一朝早帶人走,
如果你仲係覺得正確,我無說話好講
第五:八月中你帶名門人走,八十幾人變到六十幾人,有冇咁既事?連一次"對唔住"都冇講,依家仲理正氣壯質問我
第六:我有錯既話,你亦都有錯,我有同欣say sorry,你有沒呢?
第七:我唔係係到串.....都成幾個月,竟然講開就講哂出黎,搞清楚佢
回復 支持 反對

我可以好肯定咁講  
我地無同過名門既人講過" 你過黎我地個團啦"
但係佢地有嘗試拉我地團d人走
不過我個團 ...
sakura_櫻 發表於 25-11-2010 08:20

心平氣和d 慢慢講,你有冇話過閃電個團係小學雞團,令人去你團呢,八月中唔通d人移民......係受咩人影響呢?
回復 支持 反對

其實拉人有罪?
如果佢受拉即係話佢係25仔
oscartsecn 發表於 24-11-2010 12:23

拉人有冇罪係兩睇既.....睇下你處於咩情景,你團比人拉走20人,你會話有罪,仲係不道德行為, (<-----例子唔夠好,但係相信你明我講咩....)

你拉走人地團20人,你可能會話無罪,只係d人受拉

你明唔明我既意思想表達D咩......(無串成份,只係答你既問題,你既問題無一定答案,事乎身處那邊)
回復 支持 反對

e家你講咩都得架啦..
清者自清 我收聲
回復 支持 反對

原來甘大件事 我冇咩留意你地團  我真係唔知你10月開過呢個post 我冇話唔出黎交代 如果唔係我見到閃電係你個post度 我好奇入下 都唔知俾人話左成個月
以下係我既感受:
首先:我地團既公告與你地何干
其二:我覺得我冇必要同你地交代,你地鍾意既都可以寫番我地團
其三:拉人問題(你話我地團既人拉過你地團,請俾名同證據)
最後:呢個post有人話換左我做團長之後變得冇禮貌,我想講,你又唔知當中發生咩事,加把口過黎做乜
回復 支持 反對

你個團吸引d人先會入姐拉你你可以唔入d人係自願既 我支持滅絕
回復 支持 反對

你個團吸引d人先會入姐拉你你可以唔入d人係自願既 我支持滅絕
martin960820 發表於 25-11-2010 19:24

哈哈=] 原來我地做左朋友wo^_^
我未同過你打機^_^ 唔知你勁唔勁 >__<
以後叫我地加你地d團員一齊玩=] 不是鬥勁丫=]
回復 支持 反對