打印 上一主題 下一主題
收起左側

((((抵到爛)放1手港跑AC連討㊣圖㊣過百次點數交易

本人玩跑3,開店超過一年以來,絕無昆人,誠信可嘉,信心保證!
點數交易次數多過100

AC打算,可以低過成本價(可議)
AC 有野送,MSN~
可面交/電交先再入數, 信心保證
有齊AC,PW, 身分證同帳號鎖

AC特點:
1.有點數同TR
2.寵未死,裝可修,禮物未開,配方有好多
3.買左AC之後唔洗再用錢!
有興趣的請pm我查詢加我 msn傾都得arkeungno.1@hotmail.com

本人服務交易網址: (過百次點數交易過)
http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=3140674
放韓跑正AC帖:
http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=3279058

AC資料:(圖最後更新09/11/2010)
詳細圖文,一清二楚(請睇圖之間解釋)
跑名: chrishcs  包討AC
TR 101

現有2036點數(大約650)

幸運之星隨時可以復活/土寵可以用牛奶升滿經驗
惡寵隨時可以合/ 水寵未用
所以4隻寵都可以用!!仲有大量寵食 !!

有金桂,白火頭等鍊金
有部分已有配方可以重  合復裝

未合既配方1 7!!

有皇牌獎勵66(99TR)
仲有寶箱,魔修同大修

未拆既禮物
方 便你合光榮裝

特別物品

經樹有27,仲有2 -5次收獲次數的

請加我MSN講價(平放)
買AC 會教晒我店有既服務比你

(精3王/教bug/技巧/上載歌/送AC/教你韓跑)

有興趣的請pm我查詢唔該加我 msn傾都得arkeungno.1@hotmail.com
回復

誠信保證..請加我MSN傾
回復 支持 反對

同跑討的帖一樣
回復 支持 反對