查看: 2544|回復: 10
收起左側

[抱怨專區] 假如要送信GM,要他們改善遊戲。你改咩?

假如要送信GM,要他們改善遊戲。你改咩?

我會要他們先多宣傳,多D人玩先。

(講出來!聯合送信!就是腦殘都做!)
回復

多D UC抽蛋~~~
宣傳~~~
改善腦殘問題~~~ <--重要
回復 支持 反對

uc機太貴同太少,活動小得制,要多d宣傳,賣下廣告,唔好出咁多點機昆錢!做個有良心既代理!
回復 支持 反對

最重要商城出多d點機,蛋機率高d(Ps:學生好難嘔一大舊錢買大量gash)同做宣傳
至於腦殘問題,交俾我地d老手做就好了
回復 支持 反對

當然是:
1)宣傳要比跑online強吧!每個月定期播新廣告
2)舉辦「Cosmic Break超時空戰記嘉年華」,大家一起參加真人比賽,增加友誼
3)極力要乎如:機器人大戰?SD高達?4P4?NO啦!當然是∞大變化的「Cosmic Break超時空戰記」啦!...(其後內容任意)
4)最好就是「永久封測」吧!一開AC即送99999UC,99999Rt,每件東西999/9999Rt,每天登入送一部機+99999UC+99999Rt,全部抽機的機率超級高...(真實資料)
5)推出「Cosmic Break超時空戰記」首辦Figer
回復 支持 反對

1)宣傳要比跑online強吧!每個月定期播新廣告
2)舉辦「Cosmic Break超時空戰記嘉年華」,大家一起參加真人比賽,增加友誼
3)極力要乎如:機器人大戰?SD高達?4P4?NO啦!當然是∞大變化的「Cosmic Break超時空戰記」啦!...(其後內容任意)
4)最好就是「永久封測」吧!一開AC即送99999UC,99999Rt,每件東西999/9999Rt,每天登入送一部機+99999UC+99999Rt,全部抽機的機率超級高...(真實資料)
5)推出「Cosmic Break超時空戰記」首辦Figer

1)pass.75%mark
2)pass.80%mark
3)pass.95%mark
4)fair.0%mark (crazy)
5)pass.300%mark
回復 支持 反對

除左1),2),我覺得暫時不必要
回復 支持 反對

1)pass.75%mark
2)pass.80%mark
3)pass.95%mark
4)fair.0%mark (crazy)
5)pass.300%mark
23953704 發表於 27-12-2010 09:33

我想說的是第四項在封測時就是這樣
回復 支持 反對

回復 8# 超時空之迷

ORZ............Oh my god ...........
回復 支持 反對

叫他退位 換代理
回復 支持 反對