打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問各位大大邊到有得買MG EXIA初回同幾錢

請問各位大大E家邊到仲有得買MG EXIA初回同幾錢
小弟好想買,又去過好多間模型鋪都冇
所以先係到問各位
希望各位可以幫一幫我

一了我既心願
MG EXIA 初回限定
如果價錢合宜,我一定衝去買
回復

我見過最平$330,不過琴日比人買左
回復 支持 反對

最平見過29x.......but係trans am版
回復 支持 反對

天呀,我又想買呀,點解出咁少呀
回復 支持 反對

希望各位大大順便可以幫下小弟睇下邊到仲有貨,唔該
回復 支持 反對

My home have one(MG EXIA 初回限定  not trans-am) , but I am not in home(In Canada now), and I bought from Japan Tokoy,so that it is much rich (>$450),Sorry...........

and I have three 台場版HGUC 1/144 RX-78-2 Gundam Bandai 30 year ver($250)
I will be back almost summer,if you want to buy add msn: [url=mailtouka@live.ca]ouka@live.ca[/url]
I want GPB-04B , the cute bear ~,I will make it pink and red = speed X3 ,cute~
回復 支持 反對