打印 上一主題 下一主題
收起左側

~~~永恆卍eTeRnAL 誠收洗榮任玩家~~

回應第一: 9踢果個係你自己..唔好推比人 仲記得你把聲
回應第二: 團長9踢不=成個團...上樑不正下句係咩?
...
sakura_櫻 發表於 2-1-2011 18:10

回應第一: 開帖唔一定係團長,我只係副團一個 你記得我把聲咁勁,我都冇mic
回應第二:打個另一比方,你呀哥殺左人,咁唔通你都有謀殺罪?
回應第三:你在個帖發言就已經指緊我地個團
回復 支持 反對

回應第一: 開帖唔一定係團長,我只係副團一個 你記得我把聲咁勁,我都冇mic
回應第二:打個另一比方,你呀哥 ...
2c27 發表於 2-1-2011 18:17

回應第一: 唔好意思..係我錯.我誤會
回應第二: e句野...唔洗我多解釋,,你問d正常人..佢地都會講e句 仲有 e句野係唔可以用係兄弟關係上..請你查清楚字典!!
回應第三:你要自認我也沒法
回復 支持 反對

回應第一: 唔好意思..係我錯.我誤會
回應第二: e句野...唔洗我多解釋,,你問d正常人..佢地都會講e句 仲有  ...
sakura_櫻 發表於 2-1-2011 18:21

回應第二: 當我學識少,不過個團係一個虛擬架構,得個樣,冇話邊個大晒,邊個唔大晒,人人平等
                  上樑下樑係呢個團係冇的
回復 支持 反對

回應第二: 當我學識少,不過個團係一個虛擬架構,得個樣,冇話邊個大晒,邊個唔大晒,人人平等
         ...
2c27 發表於 2-1-2011 18:35

這個是什麼理念??
你咁鐘意打比喻 我就同你打虛擬架構同樣係一個架構 美國有事搵邊個出黎講??唔同搵你??緊係搵總統
一定會有一個代表 既然代表都係9踢 好難相信你團員唔係9踢=]
回復 支持 反對

這個是什麼理念??
你咁鐘意打比喻 我就同你打虛擬架構同樣係一個架構 美國有事搵邊個出黎講??唔同搵你?? ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 18:43

你的比喻好似錯左wo,
     你的比喻係指事件,9踢唔係事,係多餘ge事。另外,9踢係個人自身問題,根本與團員冇關。唔通一個人殺左人,第二個又跟住去殺?難道從眾可以從到這樣?
回復 支持 反對

你的比喻好似錯左wo,
     你的比喻係指事件,9踢唔係事,係多餘ge事。另外,9踢係個人自身問題,根本與 ...
2c27 發表於 2-1-2011 18:54

請問你理解能力是不是有問題??
我個比喻看不出有什麼問題 更不是多餘 如覺得多餘 請你指出 團長9踢既 你覺得人地都會入你團既 我冇野講^^  
P.S唔該你再組織下你自己想講乜先再次回答我 就你上次的回復 可見完全沒有POINT
若你沒有更有力的POINT 請不要再浪費我時間
回復 支持 反對

我個比喻看不出有什麼問題 更不是多餘 如覺得多餘 請你指出 團長9踢既 你覺 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 18:57

如果你覺得浪費時間,咁你仲回?我重複多次,9踢係個人問題 唔關成團人問題
回復 支持 反對

如果你覺得浪費時間,咁你仲回?我重複多次,9踢係個人問題 唔關成團人問題 ...
2c27 發表於 2-1-2011 19:18

請問你是否小學雞?? 你係唔係想講 團長9踢唔關個團事??
回復 支持 反對

我個比喻看不出有什麼問題 更不是多餘 如覺得多餘 請你指出 團長9踢既 你覺 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2011 18:57

仲有,呢句團長講ge:你有冇認真睇葉問2?甄子丹最後都開到團,而且我呢個團從來冇講過係屍團,請認真睇多次葉問2呢套戲。比d有"point"ge相出黎。
回復 支持 反對

請問你是否小學雞?? 你係唔係想講 團長9踢唔關個團事??
skyofsoar 發表於 2-1-2011 19:21

第1條問題 請問你是否神人?隔住電腦都睇到對方係唔係小學雞?
第2條問題 我講到明晒你都唔明,你的理解能力猶如小學雞
回復 支持 反對