打印 上一主題 下一主題
收起左側

~~~永恆卍eTeRnAL 誠收洗榮任玩家~~

回復 368# ShiNG_SeR

no photo no talk=]
回復 支持 反對

回復 369# 血映雪

堅係未見過@@
回復 支持 反對

回復 370# 血映雪

吾好賣花讚花香,邊個吾知你係滅絕團呀,自己團緊係支持番自己團
回復 支持 反對

唔好強詞奪理啦!
如果學你咁講...
咁啲違規廣告都合晒法啦!
用誤導性宣傳手法都算係"技巧"...
咁要廣管局 ...
血映雪 發表於 7-11-2011 10:47

口舌之爭,講多都多餘...
回復 支持 反對

吾好賣花讚花香,邊個吾知你係滅絕團呀,自己團緊係支持番自己團 ...
ricky980 發表於 8-11-2011 19:03

我係滅絕團?
你啲推理又真係幾犀利喎!
我撐天之行者就代表我係佢個團?
好勁嘅邏輯謬誤!
你自己去問吓滅絕團上上下下咁多人...
睇吓我係唔係佢哋團啦...
回復 支持 反對

回復  血映雪

吾好賣花讚花香,邊個吾知你係滅絕團呀,自己團緊係支持番自己團 ...

首先,唔知你係咪呢個團既團長,係既話,恭喜你,前途無可限量.

第二,唔好識少少扮代表,而我/我團不知道血映雪是誰.

仲有,你所講既宣傳手法,就如你咁講,用誇張黎吸引人係岩既,不過秒殺與否,則不予置評了,反正決定權在你(?)手上.

最後,無論你係咪團長都好,你印象分已經踩哂界,原因好簡單,連小小接受意見既禮儀都未夠,人地鐘意話你用秒殺呢個詞語唔岩,你都奈佢唔何.既然要推翻佢呢番

'意見',倒不如好簡單咁婉轉d咁答下佢,等佢知難而退,仲可以避免不必要既爭議.

走前贈你:

忍一時,風平浪靜。退一步,海闊天空
回復 支持 反對

回復  血映雪

你好
  我要澄清 血映雪並不是滅絕團團員 亦從未加入過本團
                                                  天之行者
回復 支持 反對

回復 377# superchanouo

咁我吾知比咩反應你地好lo,我地團開post招人入,係某d團呢,懶係野咁黎搭訕,吾係我會咁做?
    係咪應該係你地反省下呢?
回復 支持 反對

回復  superchanouo

咁我吾知比咩反應你地好lo,我地團開post招人入,係某d團呢,懶係野咁黎搭訕,吾係 ...
ricky980 發表於 9-11-2011 18:29

其實 基本上我唔知發生咩事 但係 你開得個招生POST係到 人地有人權係到表達意見
點解需要反省?
回復 支持 反對

回復  superchanouo

咁我吾知比咩反應你地好lo,我地團開post招人入,係某d團呢,懶係野咁黎搭訕,吾係 ...
ricky980 發表於 9-11-2011 18:29

團招生post,顧名思義就係吸引人地入團.人地見到你咁樣,又唔係處理緊重要既團務,點解外人就唔可以係到講野?言論自由尚在?

呢到又唔係一班人之間既對話,係大眾既溝通渠道黎架!

不知廉恥!?
回復 支持 反對