查看: 20259|回復: 62
收起左側

[公會家族] PG家長指引 公會

各位好,本人封測小威羊(聖殿聯盟),曾創公會( 公測港幣戰士)...暫名
在短短幾日間,結識到一堆好朋友,這幾天的努力是賺回來了!
公測時公會正式名稱為(PG家長指引)...希望一堆好友或新朋友都可大力支持!
公會系統中的設施的確很好!帶給我一點新的衝擊!...舊遊戲不提,只是聖劍的公會探索,守門柱+防能力等都令我想把公會等級提升上去><
另外,因為本人很久前就一直期待這聖劍,直到參與封測,感覺就是...沒有令我失望!!
所以公測我亦打算投資少許金錢認真地玩下去...
個人認為...願意花錢玩的..就當是現實中買點玩具給自己吧!
不願花錢的,不用擔心...絕不會因為不花錢就沒有生存價值這個問題!!因為如果我不花錢玩,我會當輔助角色!
封測時跟我玩過PK的都知道...鍊金把敵人扯回來虐待A_A..詩人+攻防跟救英雄等等
暫時講到呢到^^公測再見....(記住大力支持PG啊,一起練工刷幅本,分享心得..一起玩會戰國戰.....)
回復

好呀...我係封測既雪糕bb....我公測會玩..會入公會..^^
回復 支持 反對

BB...公測時你都玩番詩人嗎?
回復 支持 反對

守軍...報到~XD
回復 支持 反對

HI守軍@o@"..我地既單挑留待公測再戰a_a"
回復 支持 反對

HI.羊..我會玩魔法師..你最近幾好嗎...18號公測啦.^^
回復 支持 反對

HIBB,最近唔係幾好...好心急快d開公測同埋準備定調假迎接聖劍首日a_a"...我都念緊玩魔法,騎士定鍊金好><.....不過騎士機會都幾高,其次係魔法師...
回復 支持 反對

各位安耶,  我是踏風的貓, 公測見, ^^

聖劍官網那邊說的代言女........真的不好看=,=
回復 支持 反對

HI風@o@".....雖然不好看...但如果俾你做1晚女友..你願意嗎....
回復 支持 反對

噢呵呵, 男人嘛, 問這幹嘛, 噢呵呵呵~~~~

探索英雄
第一隻   地精靈                                                            通靈人
第二隻   神獸獅鷲                                                        鍊金師
第三隻   時鐘鱷魚      在虎克副本第三關會出現         騎士
第四隻   暴怒雄          礦場                                          角鬥士
第五隻   風精靈          90級訓練場                              狩魔人
第六隻   異變小紅帽  靈魅花園入口                           夜行者
第七隻   花精靈         靈魅花園                                   魔法師
第八隻   羽靈藤妖     綾天瀑布一疊                            通靈人
第九隻   晶礦怪         妖媚之森入口                            鍊金師
回復 支持 反對