打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] PG家長指引 公會

網龍遊戲特點, 你想不花錢就等吐血吧 =.=....

自己就是犯賤嘛, 每次都會踏入網龍的陷阱.......

網龍的遊戲就是挺合自己心意.... >_<

先在這抱怨一下, 然後就心安理得的投錢去玩聖劍...
回復 支持 反對

HIHI..羊..猫...公測果日我都未知玩唔玩到...因我都未知公測果日返早定返晚上..我要聽日先知道...我聽日再上黎同你們講啦..^^
回復 支持 反對

hi 我係小雨,,臨完封測前 入左你公會-3-
公測應該都係玩返鍊金師,,但騎士勁咩- -?
同埋睇到官網寫騎士最高LV 3XXX血- -
比其他職多2~3倍血- -...事實真係咁多- -?
回復 支持 反對

Hi小雨!騎士真係..唔止3千幾血.......就以領域seeyou為例...他最後以70及終結封測時...血量有多少你可以問他><....還有就是徽章加乘還沒算下去!!...另外因為我會投資錢去玩,所以選戰士系....因為戰士系比較著重裝的問題遠超於遠距離職業..而騎士,鬥士跟小刀各有好處.....
小刀本身偏向神風型..個人認為不太合適當主角
鬥士會是次選...但對比騎士還是會易死一點...畢業技能偏向神風...
騎士最可取就是技能:挑釁(詳細可參考http://gr.Nakuz.com/ShowArt.php?id=49688)
個人pk以4人小隊:騎士(主角),弓手,鍊金+詩人
主角本身裝齊潛高可以不談,弓手主要支援及防止小刀,鍊金主要扯人回來虐待,詩人則是重點(可暈人,+攻,留後救英雄,回血)
以上純粹個人暫時分析,可提供意見但請勿筆戰^^
回復 支持 反對

還有很多配搭有待大家一起鑽研a_a"例如本身主角鍊金
4人小隊我會出2魔師+2鍊金a_a"...重點是快攻
一開波用2隻鍊金扯對方主角回來再+2次魔師攻擊應該可秒....
各位可以發表一下你地既戰略大家討論下@o@"咁對黎緊公測自己走既路線優點缺點可詳細d同多人d一起分析!
回復 支持 反對

bb你放心啦,早回來或晚回來都一定等你a_a"
回復 支持 反對

入會有冇限制?
回復 支持 反對

有限制0.0......個限制就係一定要正身,本尊.....分身暫時不能入會...因為人數有限^^
歡迎你公測加入pg!
回復 支持 反對

=.= 有無人用香港寬頻? 有既話我用點數卡同佢換聖劍既魔狼包..

用netvigator既, 真不幸
回復 支持 反對

HELLO..大家..我公測果日係返早呀..即係返早上10點半..放下午4點呀...但我都可能要5點後先玩得..^^
回復 支持 反對