查看: 4610|回復: 10
收起左側

[攻略心得] 在國戰場上得pts多少的原因

我係講下我的經歷
原來你得到pts(經驗)的數字,係睇你得到第幾名,我試過頭10名,有幾十pts,但係試過最尾,只得十幾pts,所以有d常常做砲灰做唔到野既新手(狂-分果d)升lv都幾難,特別係多人的時候,因為30v30要多經都好似要1-1x先會有多d經,如果新手唔想做砲灰,就玩下補機,小跳,但玩補機就唔好學軍武娘咁,大喊開補,搞到我有兩次自已衝過去破壞佢的補血,仲燒死到一個人.....。
回復

以上經歷應該是給新手看的 (無誤
回復 支持 反對

同意虎的說話=3=
回復 支持 反對

我係講下我的經歷
原來你得到pts(經驗)的數字,係睇你得到第幾名,我試過頭10名,有幾十pts,但係試過最尾 ...
motaswecx 發表於 2-2-2011 12:37

新手應該跟大隊 別胡亂衝 可能你會認為我說廢話 但問心 又有多少個做到呢?
現在用小跳(青蛙那類)其實是很送分的 
回復 支持 反對

家下D新人一係亂衝就係企係個重生俾人打
再5係就係到打樹OR搶人道具
不過都係有D亂用風,火果D新手就真係好煩
回復 支持 反對

其實建議新手係留係大隊(想知大隊係邊??禁一禁tab就得XD)
不過留係大隊真係好難..我自己玩部冇機動力既狙就知喇..一開始仲有兩三個隊友係前面..但射射下..e..冇曬人既..之後就奶野(其實係我懶唔睇雷達@@)..因為宜家混戰冇戰術可言..高手就沖到前搶分..新手就做硬炮灰..
p.s. 大家盡量唔好蝦新手吧..
回復 支持 反對

新手送分來難我不要@@
不過衣家D新手乖了D
只少肯放道具
回復 支持 反對

不過我係5角時玩青蛙小跳都有成千分........
回復 支持 反對

不過我係5角時玩青蛙小跳都有成千分........
motaswecx 發表於 2-2-2011 18:06

很出奇嗎?
我淨用機槍虎己經頭十-__-
     (本大爺己突破10000分 (逃
回復 支持 反對

其實建議新手係留係大隊(想知大隊係邊??禁一禁tab就得XD)
不過留係大隊真係好難..我自己玩部冇機動力既狙就 ...
霜痛 發表於 2-2-2011 13:23

歡迎新手汁尾刀? (再逃
回復 支持 反對