打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [sosad] 大蟒蛇=小學雞?_? p.7#67有笑料!

你怕比人爆咪叫我幫你sd我都識sd+信譽好好
wong.5201314 發表於 23-2-2011 16:47

__ __文再現
回復 支持 反對

何解..
子謙x0x 發表於 23-2-2011 18:25

死雞撐飯蓋,屬粵語中的揭後語,當中「撐」是指「支撐」,而「死雞撐飯蓋」就是指明知自己做錯了,也仍要死撐下去,目的只是為了一個下台階,可惜每次都會被人拆穿謊言。
回復 支持 反對

已明白
回復 支持 反對

試問我冇搵過你咩?
我搵左你2~3日  你有回我咩?
搵你 唔應? 被迫要係你信譽post留言先彩下我
買前買後1個樣
買個時話冇cde  點知...
咁算啦   唔係我fd同人講  我都廢時提
見到此post竟然提到只好入黎發洩下啦
  打字真係麻煩^0^
回復 支持 反對

試問我冇搵過你咩?
我搵左你2~3日  你有回我咩?
搵你 唔應? 被迫要係你信譽post留言先彩下我
買前買 ...
+_mm 發表於 23-2-2011 18:48

叫你+我msn你又話冇msn,
我樂古又唔係成日上..就算上都唔係成日check短消息啦..
係你係我信譽post留言推左上黎我先見到咋.
不過我而家唔係怪你..我信譽post有冇教到你先?
你自己諗下啦
回復 支持 反對

回復 35# °赤魂羽〥

嘩你呢d人....咁都叫有信譽....唉
回復 支持 反對

叫你+我msn你又話冇msn,
我樂古又唔係成日上..就算上都唔係成日check短消息啦..
係你係我信譽post留言推 ...
°赤魂羽〥 發表於 23-2-2011 19:02

唔係呀?
咁你都講得出
買ac開始我就已經話冇msn
未交易前  你的回复仲快過我咩意思呀?
  唔係成日check?
  咪講笑啦好冇  交易前唔見你咁講
  ac已買  無必要再嘈
   此回复後本人不在回复 ^0^
回復 支持 反對

回復 35# °赤魂羽〥

扣分都要爆一次粗  我大撚把分  扣啦  
我愛你老母死臭系仔  你食撚屎大架?  咁撚樣呃尻人唔知咩叫cde  交收唔撚講清楚
咁同叫雞唔比錢有分別?  你無病下哇  20歲人  咁樣呃妹妹仔$
唉    買前買後一個樣   叫雞咁樣睇你出唔出到門口
咁樣叫信譽? 唔講唔提扮苗   無cde  值撚錢咩臭ac

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

唔係呀?
咁你都講得出
買ac開始我就已經話冇msn
未交易前  你的回复仲快過我咩意思呀?
  唔係成日ch ...
+_mm 發表於 23-2-2011 19:09

回覆快係因為果陣同你傾緊,所以我開住短消息個視窗禁f5姐~_~
唔通之後日日又開住個視窗等你叫我?
交易前唔通要同你講:
"我開住左個視窗可能會回得好快架,遲d熜左就會慢d架啦"
比你都唔會咁講啦係咪呀?
仲有, 我最後又有冇唔教你呀?
唔信就算, 你都唔需要回覆啦我諗= =
回復 支持 反對

死雞撐飯蓋,屬粵語中的揭後語,當中「撐」是指「支撐」,而「死雞撐飯蓋」就是指明知自己做錯了,也仍要 ...
恨星 發表於 23-2-2011 18:35

IS THIS?
回復 支持 反對