打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] ..特別通告..update on 15/5/11

我想問一問,有掛就要用?唔通佢話有掛係到就一定會用掛?chriswong121都話左佢係自己AC到用啦~你唔信既咪去問GM囉...睇下你既AC有冇用過掛,有既你先好係到嘈!唔好屈人!
回復 支持 反對

回復 11# wilson225

你係有哂msn記錄,但係chriswong121都話左佢只在係自己AC到用啦,家陣係AC比人封左咩?你有其他證據話佢有用咩?
你比既msn記錄,都冇足夠證據指證佢wor~
回復 支持 反對

我覺得版主做事都幾馬虎
冇錯..佢地話自己有外掛..但係咁就代表佢地會用外掛黎升機??
有人真係影到佢地用外 ...
4b128 發表於 16-4-2011 11:23

我覺得樓上講野都幾[向左走向右走]好笑
冇錯..係冇人影到佢用外掛
但就算影到都只係比佢代升個受害者
證明到d咩?_?
回復 支持 反對

打幾個比喻
你有毒品係屋企, 你食唔食 做唔做拆家都好 你已經錯左 因為藏毒
正如改機外_甘, 係 可能你係沒用過係客人AC到, 但係你部電腦有都已經係錯拉 我唔排除你會破壞遊戲平衡個wo 唔好成日話咩證據不足 有時有d野係要靠logic
回復 支持 反對

其實...係交易版打得出黎話自己有外掛
都係為左可以較快有客人上門做生意
我就有個問題,係交易版呢個平台到,相信利益比起人情會更為重要/主要
想問下部分有使用外掛/為外掛辯護既會員
呢批使用外掛既玩家係"交易版"表明自己有外掛
就報稱並冇使用,揚言只係"擁有"而唔係"使用"
但係我想問下,你係交易版打得出黎,正常人都知你居心何在
你話係吹水版/母版報稱自己有外掛,無非都係想炫耀自己比其他玩家冇既野
係交易版講出黎,唔通真係為左一個固定既代升職位,而唔係去為代升使用外掛?
咪玩啦,講得出黎都知你咩料啦
回復 支持 反對

回復 34# 小KAI軒

讚好+1 此地沒銀300兩 =]
回復 支持 反對

幸好 都有人明我意思....
回復 支持 反對

你都係冇回應我既問題..可能佢真係用外掛代升
但你係咪冇查清楚就出呢個通告...
只係憑佢果句'我有3.2' ...
4b128 發表於 16-4-2011 16:16

此地無銀三百兩,試問係交易版既前提下發表"我有3.2"既言論又代表乜野呢?
雞蛋裹挑骨頭,打得出黎有常理少少既都知咩料啦下話?
回復 支持 反對

抱歉 在下相信一個道理

" 賊係唔會公開話自己偷野 "
風乂 發表於 16-4-2011 16:10

你知佢真係有用到咩?
回復 支持 反對

唉,打左句就樣衰晒,真慘
回復 支持 反對