查看: 1103|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[代升] ﹋﹌㊣【OL代升】㊣﹋﹌

﹋﹌【OL代升】﹋﹌

∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪

由於近期學校推行環保宣傳,為了減少買點所帶來的環境污染,本店會採用入數作為交易方式。同時,代升所需的金額亦會下調,希望籍此減少污染環境,為地球出一分力,多謝支持環保!

∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪

⊕環保代升表⊕

交易方法:

1.入數(只限於東亞銀行),入數教學如下:

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3774649&extra=page%3D1

2.如有不便,可與本人約定地點交易(現金)。地點:元朗。天水圍,請見諒。

客人注意事項:1.所有服務一律先附費才進行。
2.服務進行期間,客人如需登入帳號,請先得到本店准許。否則會中止服務,客人所繳付的費用不會退還

3.服務完成後,客人請須更改帳號密碼如閣下的帳號如有損失,本店不負責

4.
歡迎客人向本店查詢價錢

∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪

聯絡方法:
   1.店長MSN:leo1211@livemail.tw

員工MSN:bmbm0606@hotmail.com

2.PW或留言

∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪∪

回復

備用1
回復 支持 反對

備用2
回復 支持 反對

你個sd正身名呢?
回復 支持 反對

你個sd正身名呢?
venjason123 發表於 5-5-2011 00:04

點解咁問既
回復 支持 反對

點解咁問既
98745643210 發表於 5-5-2011 18:02

因為唔講正身名會比人封
回復 支持 反對

因為唔講正身名會比人封
hosaileong 發表於 5-5-2011 18:03

謝謝,我會補上。
回復 支持 反對

仲係冇維有推你上去封啦
回復 支持 反對

仲係冇維有推你上去封啦
venjason123 發表於 5-5-2011 18:34

UPLOADING個圖,比D時間好嗎?
回復 支持 反對

你睇下人地個發貼時間同新版規修改時間
佢地改唔改我唔知,你可以舉報佢地
回復 支持 反對