查看: 209018|回復: 5617
打印 上一主題 下一主題
收起左側

乂伊甸園乂,歡迎各位新團員加入!

乂伊甸園乂已於2014年3月15日更換部隊長,現任部隊長為海貓鳴泣之時。

大家好,我係 乂伊甸園乂  團長~go手火槍!

乂伊甸園乂 主要係打啟示錄模式為主的團,唔理各位係新手定老手,神手定初心者,都可以加入這團同互相專重!
就算各位打啟示錄模式唔太強,都可以加入,一齊玩!

入團所需:人品:唔講嘈口,唔用外掛,唔同人嘈,不想退團
             日常表現:多參與團內活動,多溝通,多上線
             技術:有基本啟示錄智識,有災厄3個a-box和戰神a-box.需有槍
             Test:暫時無須
             Level:40lv以上
             Point:5000                          退會次數:不多次30次

p.s.入團申請表格在post的最下~
最新軍團排名:118(全國)(最近期更新8/1)
      軍團Level:5lv
本團宗旨:人的品德為首,技術為次!

新事宜:
1.本團希望入團者,是為了遊戲而入團,如只係洗任者,請另找新團~(最新更新日期16/9)
2.本團於26/7~10/8進行的精英化已提早結束,現在本團定為團長審核,如果想加入者,請向本團申請/在板中留言/聯絡本人/聯絡其他副團長!在精英化後,已提升本團團員的實力和品德,希望以後加入的團員有一定的基楚技術和有優良的品德,請各位有意加入的玩家注意!(更新日期7/8)

乂伊甸園乂正式團員資格:
人品:入團準則及跟團友相處良好,對團忠心,不生事
年資:入團已超過1個多月
日常表現:日常多參與團內活動,多溝通,多上線
技術:有進階啟示錄技術及智識,齊災厄和戰神8個a-box.

test:暫時無須
Level:45lv以上

p.s.如團員有突出表現/特別情況,可以破革提升為正式團員!

乂伊甸園乂副團長資格:
人品:正識團員資格,跟團友熟悉,對團絕對忠心,不生事,有仁者之心

年資:入團已超過3個多月+曾破團場困卡/普失
日常表現:常常參與團內活動,常跟團友溝通,多上線(每日2小時以上)
技術:有高等的啟示錄技術及智識災厄和戰神8種a-box可用至2013年.
曾破全災圖和當中技巧.
test:單人沉默($800)/單人命卡($7500) (2選1)

Level:50lv以上
p.s.如團員有突出表現,可以破革提升為副團長!

團則:

活動圖片:
災厄之章:
劇毒的深處:

單人最終:

困難命運的關卡:

戰神之章:
沙漠強襲(極限):

有待更新~(最近期更新27/9)
一d團內打啟示錄片段:

有待更新~(最近期更新30/7)

團內通訊活動圖片:
RC語音:

有待更新~(最近期更新4/8)

團照:

有待更新~(最近期更新6/8)

入團申請表格:  (pm我/留言/cso sd訊息)
cso名(加上level):
災厄/戰神a-box數:
想打災/愛打災(可加破過咩):
退會次數:
上線情況:
機槍&skull槍有咩:
對上1個係邊個團:

近日有好多人,想入團,但唔知a-box係咩...
以下係一d關於a-box資料~

取得途徑:
地圖-失落的城市(一般/困難)
電箱-命運的關卡(一般/困難)
筆記-沉默的陷阱
尾巴-最終的線索

希望各位有意入團,請知道a-box係咩黎~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

你地有團員汁便當...
回復 支持 反對

十卜.我係skywalker159.but5g係5係比你踢左我團@@
回復 支持 反對

支持團長...
希望會多點人加入吧(在game入面都冇人入團-.-)
回復 支持 反對

我想加入,我叫cfsky2233
回復 支持 反對

我想加入,我叫cfsky2233
cv4770r 發表於 10-5-2011 22:14

你已是副團了吧...
回復 支持 反對

old team but support
回復 支持 反對

我應該唔會入到呢個團
回復 支持 反對

我係正式cyndi lol