查看: 1419|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

幽靈團招生...Pro-[*GhosT*]

本團因未開ser...所以在FxG ge 幽靈場玩...  IP:14.198.119.156:27019
團名   Pro-[*GhosT*]
改名   Pro-[**]       **之間改自己ge 名...咩都得...
本團不收掛囝/囡...但因為玩得有小小pro...所以時常被話掛...
本團比會got...只會幽靈...所以其他團不用叫我地got啦...
團長     :  Pro-[*HanG*]
副團長  :  Pro-[*Nam*]      Pro-[*stAr*]
團圓     :  Pro-[*run*]   Pro-[*Sir*]    Pro-[*2Ny:*]    Pro-[*SiuCloud)(*]             Pro-[*KennY*]   Pro-[*ToDay*]   Pro-[*Yau*]
              Pro-[*14Days*]   Pro-[*PuPpy*]   Pro-[*lljohnll*]
現招識開ser和插件的玩家加入...
本團使用RC語音...Id係:987622        {~~係yahoo打RC就可以download啦~~}
回復

~希望多D人入啦^v^ 我係副團長Pro-[*Nam*]   多多指教!!!!   推推推推推......
回復 支持 反對

我係Pro-[*HanG*]   多多指教...推推推推~~~~
回復 支持 反對

我係Pro-[*run*]ar @@
回復 支持 反對

收隊啦你地個TEAM D人成日9BAN人亂話人CHEAT
咩nam,star亂串人,嘈到死
重要成日REPORT提水
私底下唔知開CHEAT定VENTRILO定用電話提水
收隊啦垃圾TEAM
回復 支持 反對

回復 5# agon

xD lo...自己垃圾串人先呢...就5好怪我地...你開口一句收隊...埋口一句收隊...仲要話垃圾添.....有冇家教啊...自己返去稳老母教下啦...再5得ge...叫老豆...都5得ge...我教你...鬼叫你成家都冇家教咩....自己係到吠呢...就叫你個主人带你走...明冇???  原來個ser5嘈得 ge...叫admin ban 我地lo...仲有...5好話(8+1)ban啦...ban都好小啦...ban個D..上bug..掛機...5同5ban?.?  比你你都ban啦...笑晒lor...
回復 支持 反對

你地咁自私,你地開咪嘈住哂,唔知邊個冇家教D?你地唔收隊?咩叫狗吠?我淨係知好多小學雞係到大叫LOL
重要亂話人CHEAT NICE丫,你地唔係垃圾不如打番場丫?RAPE你唔到咪唔係垃圾LO
回復 支持 反對

你地咁犀利鬼都GOT到5 LOL
用YY REPORT就收隊啦,自己提水都唔好爆自己提水啦醒水少少啦
講野重要9唔搭8
回復 支持 反對

回復 8# agon

你係5係kai嫁??? ok...你稳D低Lv ge同你got 啦...你甘q pro....啊Nam够成日話你地嘈啦...你地又5收???笑lo...自己叫人收...一定要收ge...我地叫你地收...你5lun收??? 正一on 9 lun ...玩ct你地就係到9開槍...你59開槍...我米5够講野lo...叫你米9吠...係話你5好似狗甘...係到9講野...講野之前...林下自己有冇甘ge實力先...睇你個样...都係成日比我地杀先係到9吠啦...甘5想玩...自己稳個個ser玩lo...仲有...小學雞係形容你E D甘ge垃圾姐...5好講出黎...5係人地只會笑你...明冇???
回復 支持 反對

我+team+我MSN:aukwanyin@ymail.com
回復 支持 反對