打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 國服新團招人

某團係咩團
誰叫死亡你在港服汁粒前都唔睇團公告=3=
都話左伍子團係國服綠國再重組=3=
結果你. . .自己走左去藍國=3=
家陣. . . .冇人陪我玩=3=
冇死亡係度好悶=3=
成日都比傑洛同88K放閃光
回復 支持 反對

回復 11# 噬神

某團係江虎,近日有討厭周兄做法的人開設「叛軍」係因為多樣交流問題(其中有拙者和台灣指導不能的新生,周偶然的無理取鬧,團內不小後期低b新當自已好勁等)觸發了「叛軍」的成立
流浪之身的8日,藍國有不小盟招拙者,本來只是一心回江虎的拙者一看到女皇的盟「叛軍」就立刻入盟了,雖然有亂大家的交流,但比起要一直和周這個不知他想甚麼的「盟主」,有不小人也退了,已退者
火鳥
hin12
msma
因g.e.m
沙虎
女皇
等等....
好了...對不起小月姊大人,但拙者可不太喜歡周,除非周可以改變他行事不明不白根本沒人知甚麼事的做法
回復 支持 反對

哦~~~~~~~
以上人入了「叛軍」?????
回復 支持 反對

回復  噬神

某團係江虎,近日有討厭周兄做法的人開設「叛軍」係因為多樣交流問題(其中有拙者和台灣 ...
NGLEO 發表於 14-8-2011 13:47

正常
佢既自大令人討厭
佢既自以為是令人恥笑
抽到幾隻廚機 就當自己真係神手
殺幾個血殘 就當自己天下無敵
當初 佢大大聲話 要追殺我地伍子軍 見一個殺一個
結果呢?
比回音打到佢做逃兵 成場係咁走
比雞雞屈到佢無野講
比TOP虐殺
見到我地團有血殘 拎住隻亞基娘飛過汁一槍 就話自己殺到人好威威
係呀 係好威 汁雞呀嘛  
過左一排 我地成團人對佢冇哂興趣 國戰見到都唔理佢
佢繼續佢既汁雞同仇殺 我地無視佢 佢就話係佢勁 我地唔敢打佢
係MSN自己搵我 吹完一輪自己有幾勁 又話伍子只識亂衝 話雞雞玩雷達唔夠佢勁
話TOP玩亞基娘冇佢咁強 吹完一輪 比我問番佢 咁點解你咁勁 D分又唔夠佢地高
佢冇聲出 仲要話我好討厭 算點?

PS:如果想話我作野 可以搵我
我即時送個MSN對話記錄比你=]

仲有GEM一早過呢左綠國=]
回復 支持 反對

加我啦~(我新手黎不過...)唔介意的話...加我啦..(名:SXScontrl)
回復 支持 反對

回復 15# tiger919

SXScontrol  先o岩
回復 支持 反對

回復 14# 噬神

不不不,gem係有分身係藍的,而上述的人物也只係退了盟,並未有已經入盟誤導成份感謝
同時,其實周兄的確實力算可以,只不過做事太那個....應是自我,還是獨裁,總之小一點忍耐,也可能支持不下吧
回復 支持 反對

實力 我絕對有理由相信他不算強
一位口中說著自己能輕鬆解決核妹 到處說 核妹有弱點很易殺
但卻被我用核妹殺掉 死了才說 too bad? 究竟那句too bad 是說我 還是說他自己
而他的處事 明顯是太自我中心
並將自己看得太高 好聽一點 是自信 難聽一點是自戀
同團新手 教一教又何妨 不教就別教 罵新手當自己很威?
國戰看到某幾位自己經常說要殺的人就做逃兵 看到血殘汁雞就當自己很強
還要說 這是戰術 ~ 保留實力 留彈數
我笑而不語 ~
只能說 他永遠不會明 為什麼別人會離團為什麼離他而去
                          為什麼別的團能在國戰中合作打出好成績 而他的團不能
  錯 不在團員 只是這個指揮的人 從沒考慮過隊友的情況
回復 支持 反對

好了...對不起小月姊大人,但拙者可不太喜歡周,除非周可以改變他行事不明不白根本沒人知甚麼事的做法

小月姊大人是指葉月...?乜葉月不是男仔來咩 ?
回復 支持 反對

回復 19# 23953704

點樣都好,總之對小月姊的係做錯吧
回復 支持 反對