查看: 5916|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] [原創][速攻]真‧火神機槍M134ex評測

[原創][速攻]真‧三國無雙(誤 係真‧火神機槍M134ex評測

取得方法:

打完後出大廳:

持槍方面:

在地上

第一人稱

第三人稱

真‧火神機槍既進化:

與火神既數值比較:

火神機槍聖誕限定版火神機槍 真‧火神機槍
攻擊%333333
命中%545458
發動%969696
速發%100100100
重量%464649
總合329329336

火神欠圖

火神機槍 聖誕限定版火神機槍 真‧火神機槍
價格 7000$
7000$
7000$
口徑 7.62mm
7.62mm
7.62mm
彈夾容量 200發
200發
200發
發射速率 3000發/分
3000發/分 3000發/分
重量 20公斤
20公斤 20公斤(應該更輕)

[真‧火神機槍]右鍵用法by:企鵝K1A

-比火神新增右鍵,提早預熱(並不是不用預熱
-射完粒200子彈要18±sec(唔計預熱
-每200粒子彈要420$usa

行路方面(唔計開槍)
真‧火神機槍->聖誕限定版火神機槍=火神機槍

彈道:

bot傷害:

真‧火神機槍:
好:
-連射快,攻擊較高(易清一推屍(災厄
-200粒子彈可以定住一條屍(屍3
-配精準容易殺死屍仔(7000hp以下
-可以提早預熱

壞:
換彈慢
唔可以玩遊擊(可以既話,真係好恐怖

心得:
一般:
唔會有人買掛= =,如果買都係靠穿,按住右鍵,見到有人即開左鍵,起碼殺到一兩件新手...

團死:
死穿一個ct或tr既必經位...應該搶到掛...龜起一個位camp人,大致上唔會有人用黎玩團死

屍3:
打遊擊?火神配銀刃?我們是他們的蘿莉,,,唔係唔係...更係做水路王啦!!,因為呢支槍係可以按實右鍵提早預熱,所以只要上到上路,按實右鍵,一見到屍就可以即刻射擊~到時配埋精準,d屍都要退後兩步,不過要節省子彈,因為連射快會好易無彈!

災厄:
因為彈速快,攻擊較高,企定守龜點也不錯,經常可以搶到第一~(但你會被火神既聲音爆耳朵...),而龜點一破,你又龜速換彈中,你就會被一堆屍sm死

戰神:
戰神最需要係要高攻同夠準,而火神最岩係打一大把人沖出黎(火線RD2或地火RD1),在各方面上,用火神打戰神=找死,打飛機隨外!

評分

參與人數 9樂點 +90 Bravo! +8 收起 理由
鴻- + 70 + 1 內容精彩
abc我我2 + 1 原來真火神係輕D
p445ywk + 1 原創內容
Nelson1234 + 1 原創內容
企鵝K1A + 1 戰神唔岩=__= 火神打火線RD2同地火RD1B好正 ...

查看全部評分

回復

傷害圖:
p.s:先看士氣指數再看傷害

無緣為大家創做4kill

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
s04314111 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

w0w 多謝你嘅資料&心得
回復 支持 反對

gd!詳細,心得再長d會比較好
回復 支持 反對

唔錯唔錯@@
不過枝真火神都淨係命中高左= =
回復 支持 反對

好衰格既簽名
回復 支持 反對

-射完粒200子彈要20秒

200彈15秒射完啦
-每200粒子彈要420$usa

子彈係每30粒咁計算架
回復 支持 反對

這有點像Heavy的Sasha。
回復 支持 反對

樓主  是否真的測試過  聖誕限定版火神機槍行速->火神機槍行速
上次加速都只限聖誕mg3同原版mg3  
聖誕限定版火神機槍無聽過會行得比較快

再加上聖誕限定版火神機槍真係比官方加左速(10%)
咁聖誕限定版火神機槍係會快過真.火神機槍
回復 支持 反對

新火神明係抄tf2
回復 支持 反對