查看: 5877|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] 喋血亂舞小小小槍評

今日小弟好不幸中左佢(不是串,比較想要bass&xxx)

把野ge動作以閃0為藍本好累~我都係唔做槍背景介紹請自行上官網睇

c能力一般,比閃0,能力值一樣,長時間唔開槍OR行會做開傘動作

碟血亂舞和其他散一樣 根距離而計攻,但非常飄

詳細:8GAUGE散彈槍

可中途上彈

2800美金

一般32發後備

僵屍 64發後備

3.6公斤

比較

地上

第一人稱

手持

開傘(只係第1人稱變左,冇特效)廢

():
無甲 :            

4m-6m      x     175    80    135    108

8m            x      34       42     x      21.5-39

11m          x      17       x      x       67.5

22-23m     x       x        x     22      16

(c):
無甲 :                                                         

1-10M  79-1395   78-461     195-798      100-700

(可見攻擊力並不穩定)

人篇

我用左3粒鐘打人未headshot

先看彈道

彈一定在準星以上,可見不宜遠戰 ,近戰連發慢,

但近距離(1-4m),有甲都好,只要對得正 ,對方滿血都85%

和石破xx有共同時點(石破xx遠都1下死)

bot

c

莎菈:水路可以彈5-6

企可以彈1-7

跳可以彈1-40+不到100(O)

前跳同雙子一樣 讓莎菈飛(倉火外紅櫃飛到橋   地下到CT BASE屋頂)

一般C,法蘭X,X,C3:水路未CHECK

企可以彈3-7

跳可以彈5-30

前跳同雙子一樣 讓他們飛

雷比亞進化:點都係1-5

達叔: 前跳可以彈2-20(離奇= =)

攻擊太不穩,可高可低, camp位要人幫呢

其如可見可以取代閃0 lu

雖然遠攻低而準,但水路或向下射易headshot

繼蛇姬等二把可超越銀刃和英雄的槍

100%攻一粒1368??

災厄

自行想像渣閃0打災厄

沉默 17rd lv1 近射還是一下秒的說

給回ar 我用電腦書寫盤輸入寫的很累

評分

參與人數 7樂點 +20 Bravo! +6 收起 理由
p428los + 1 內容精彩,而且有豐富資料提供
tonytonymei + 1 多謝分享
m88 + 20
dolphin413 + 1 很喜歡這把槍
Nelson1234 + 1 原創內容

查看全部評分

回復

不幸?送俾我丫
回復 支持 反對

原來d數值同閃0一樣=.=
回復 支持 反對

閃0反版............
回復 支持 反對

我都好不服氣= =
回復 支持 反對

這應該是新槍的大全吧
回復 支持 反對

我今日又係抽中呢把野
其實我冇乜所謂...
當閃手用都得,反正我玩開屍
其實我本來想抽金閃多過佢,不過中左都唔緊要
回復 支持 反對

小字海   sup+1^^
回復 支持 反對

翻版閃0(昆錢-.-)辛苦晒樓主用手寫版寫咁多字^^(一定寫左好耐= =")
回復 支持 反對

有閃0就唔洗抽都得...
不過我冇.....閃0
回復 支持 反對