查看: 7696|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] [原創] 連環殺陣-AS50 分析及心得[已解決圖問題]

出左咁耐都唔覺有人幫佢寫槍評...就等我試下寫啦...哈哈~~
(第一次寫,歡迎留言)
↓↓↓↓↓

彈藥上限(一般):5/50
彈藥上限(喪屍):5/100

第三人稱:

地上:

傷害 命中 發動 連發 重量終合各槍數值
AS50 100% 69% 29% 75% 65%338
SVD 96% 88% 39% 67% 76%366
WA2000 96% 92% 45% 69% 67%369
可見AS50是當中最差的一把槍。
但其攻擊力乃最強一位~~~算是擁有連射的重狙
其缺點在以下可見↓↓↓↓

我的媽啊!!!!!這枝槍未免太扯了!!!
連發飄得可怕~~~不管你的壓槍技術多強,也一定飄
一槍不中的話,你可以上西天了...
(建議你還是用AWP吧)
但使用此槍玩屍3卻很強...稍後再說!!!)
用它者請記得購買好手槍,不然的話...嘻嘻
冇甲:
爆頭 胸部 腕部 腹部 皆能1槍死,腳部則不能
求上帝給你一個沒買甲的白癡吧
(遠距忘記測試,Sorry)
站立+有血性若打5粒彈隻屍會死,只打1粒彈再推斷)(ok遠)
蹲下+有血性若打5粒彈隻屍會死,只打1粒彈再推斷)(ok遠)
(150%)
若5粒彈全數爆頭,威力強!(配精準只能說:爽!!!)
死鬥:完全不建議用AS50。
大亂鬥:Camp位好用!!!Assault做CT守橋/天台容易殺敵
屍1至屍3:守Camp位好用!!!如水路。
             遊擊只是去送死
災厄:還是用SKULL系列吧
       在災厄中用MP5比用AS50更好~~
戰神:點射爆頭還是一槍一個,沒甚麼分別,打直升機時用回M95便可。
火力雖然強大,但可惜很飄
當屍仔在你身旁,很接近你
請冷靜,不要5彈齊發,必死的
點射hs他吧!!!!
unnammed

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~完~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

評分

參與人數 4樂點 +50 Bravo! +4 收起 理由
鴻- + 50 + 1 內容精彩
chankifung4e + 1 內容精彩
雙層魚柳包 + 1 內容精彩
hhhh669988 + 1 精品

查看全部評分

回復

有D圖唔得喎
回復 支持 反對

我睇到好多link 正正佢唔該-.-
回復 支持 反對

岩岩用個BOX引爆左中左一把 睇完知知地點用
再加上之前買左把=[ 但個陣好後悔買左囧
回復 支持 反對

呢把槍係我 買左而無後悔既一把  ((雖然係限時

可以連爆幾隻屍頭,,

威力比貝西更強

頌有!!!!

佢行果時射..準過所有槍((可能有小小跨張

盲狙點射神準
盲狙邊行邊點射也準
開鏡更不用說了

但單打獨鬥禁止
少彈
開鏡神遙 ((暈船浪小心><
回復 支持 反對

唉 我冇精準好難中-_- 所以都係用貝西多
回復 支持 反對

呢把d人話唔多好用 好像m95~.~
回復 支持 反對

後座力好大-_- 好難控制-___________-
回復 支持 反對

唉 我冇精準好難中-_- 所以都係用貝西多
chinpong0001 發表於 20-8-2011 00:40

不同意 ~~ 佢點射係一把好準好準既槍
回復 支持 反對

可能我用得唔太好 我會努力既T^T話哂都係用點買加上隻新AC又中左HAHA XD
回復 支持 反對