打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 每日stage派發帖~~(4/9)[加stage editer位置]

www又是的
反省反省.....
今日又有了(31/8)
plk111 發表於 31-8-2011 20:20

反枱!!!!!!!!!!!!!!!
又係D高低差極大既場!!!!!!!!!!!!!!!
你囉命呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
死亡你好過份呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
次次高低差咁大 D人拎哂空機狂飛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔比我玩陸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
逼我帶核妹妹出呢清場!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

原來你地一直都唔知我係king…死亡你加我msn:ken-2009@hotmail.com
回復 支持 反對

>>>fatel
點先平行到= =?
教下我~~
or give EXAMPLE
回復 支持 反對

咦,原來可以自製Map泥玩0.0
教下老虎點入=.=+
我又想玩下=0=
回復 支持 反對

你打錯,
最高高度是10,
不是20,20是沒有的
回復 支持 反對

開CB.ENG後
右行面有個小icon
stage editer
入了去就是了
有不明可問本人
按Help也有指南(all english)

p.s.連線不影響
CB開不到,如你在弄stage
回復 支持 反對

死亡
首先 你唔想某類機機大哂 地型就有改改
例如 如果高度上限太高 但又唔係有2~3層 咁高機就會出現大既優勢
        如果山洞太多 又唔多空間走 咁陸機就會大優勢
        如果個場 細既障礙物多 場面積太大 咁炮機就會有優勢
所以
要整到層10樓 請你加多1~2層係中間 比d陸/炮可以跳得到上去打
又或者 5樓整地面 比5層地底 5層空中
咁全部人係5樓開始既時候 可以自己揀 唔會怕一出呢就比空屈/比陸屈
炮都可以靠係d地面/地底 唔洗死咁快
回復 支持 反對

回復 16# plk111

會有影響的,你更新時都開唔到個製作器
回復 支持 反對

回復 17# 噬神

其實呢.空機唔高好難玩,只是佢搞得太高,建議死亡你將個場既高度較3-5右左就ok,最好就2-3吧,呢個高度應該打到空機,同埋d路唔好咁崎嶇,格機行唔到的,加斜路吧。
回復 支持 反對

死亡的MAP我都想試呀(拖
要試叫我嗎(炸
下面果個係本人整的MAP 係CS入面的D2 MAP 雖然復原度只有80%(雖然5知有冇80%(炸
雖然係用左一日都冇的時間去整(茶
D2.nsd

D2.nsd

127.9 KB, 下載次數: 15

回復 支持 反對