樓主: leungmartin
收起左側

[綜合討論] 創造神(create-god)遺言

題是用來離的

話說死十字
你何時產生了我只在同人庫找工口本的幻覺?
p網也能找到相關資料啊 (茶
找到 ...
s022335 發表於 5-9-2011 19:49

今天你跟我說工口本太多令你的HD沒有位置,
你這還不是活該w
回復 支持 反對

好了又到上水時間(拖
-----------------------------
好了..對 K(RY的那位小朋友我只可以講
小P孩去你的SDGO CB 5岩你玩=3=
偷打好勁呀 你5偷你對住高手我諗真係30秒你就玩完了
你自己係CB後期先玩 你5識高手我5怪你
旦你見到人就話人係廢的話...請你自行去日服打一次無限制場
入面D人好廢的(誤 睇住你D自大新手係到串D老手
又令我諗起以前有個小P孩的野 自己去串個老手(好似係虎兄來
5夠人打話人用自[苗] 我真係笑左 CB吾係不嬲有自[苗]咩(RY
好心你真係睇下自己的言行 好明顯你係一個十分自大的新手
-------------------------------------------------------
奧米你的工口本真係多過我好多呢(拖 雖然我都係只有1X GB的HERO GAME(逃
望住有0.5TB以上的工口本加GAME的FD(炸 奧米下次日服交易日我要收晶片(逃
回復 支持 反對

才不要 晶片要自用啊www
話說我cd有多 要興趣嗎w?
我邊界am要多4隻謝謝w (拖
0s就可以了 價錢你出就好 (茶
回復 支持 反對

好了又到上水時間(拖
小P孩去你的SDG ...
a0078910 發表於 5-9-2011 21:25

玩HG當然要玩蘭斯,
雖然出8了我還沒下載來玩。
回復 支持 反對

HG當然是要看看合不合自己的口味再玩啊
要是不合自己口味 評價有多高也沒用
話說回來 數字人 那位人兄不是虎叔
只是一個垃圾路人
對了 還有是自瞄 怎打不解釋w
回復 支持 反對

回復  墨蛇君
    .....女皇殿啊....,口臭不是問題,但自大得認為自已天下無敵常勝將軍就好有問題,有 ...
NGLEO 發表於 5-9-2011 19:12

如果係我同死亡醬試場
比佢咁樣阻住哂 我百份百唔放過佢
全力追殺
king(ry 那種垃圾就別管了
這裡隨便一個人就能玩死他了(包括腦殘神)
話說MSMA 給你了關鍵字 有興趣查查看嗎 ...
s022335 發表於 5-9-2011 19:24

而我不知道誰是腦殘神=]
回復 支持 反對

HG當然是要看看合不合自己的口味再玩啊
要是不合自己口味 評價有多高也沒用
話說回來 數字人 那位人兄不是 ...
s022335 發表於 5-9-2011 21:56

我相信你其實對鬼父十分有興趣。
回復 支持 反對

好了又到上水時間(拖
小P孩去你的SDG ...
a0078910 發表於 5-9-2011 21:25

king(ry 嘛
對上老手 真的有機會30秒都支持不到
最近蝴蝶團的新手 實力都不差
我想 小鬼/sz都能幹翻他吧
那位小p孩
怎麼我好像有點記憶. . .