樓主: kissopen222
打印 上一主題 下一主題
收起左側

CSO 軍團討論及招收區 - 隊員招攬集中帖

想問組完隊個名會叫咩?_?
DeATH死神 發表於 6-7-2012 20:06

這是你軍團的名稱,當然你自行改- -
回復 支持 反對

招人加我入got5 team,有意pm 本人id ,thx
回復 支持 反對

招10-20位有意之士一齊創新災團

創團目的:CSO愈黎愈多人玩,軍團都愈黎愈多,眼見有啲災團唔成功,有啲成功但聲譽不太好,所以有意招有意之士一齊創新災團。

其實軍團既成功係靠人氣同聲譽,只要有其他人的幫助一起創團,會比起只有一個人創團更有實力更有成功感,在此招攬有意之士一起創團,謝謝!
回復 支持 反對

looking fora always match mix team
只打一般.有一般sense,skill
pm me

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
kissopen222 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

誠招d2 一般組隊

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

誠招4位teammate
     條件:有基本sense
             識報位(D2,INF,NUKE,火車)
             槍法(中上)
有意PM
Steam 同CSO都得.
STEM ID:kylekyle116

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

求Team收。
CsO
新手黎。
有Rc。
有人收我就Pm/InBox我。

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問部隊同軍團係咪兩樣野黎?

個部隊交談其實係團頻定隊頻黎,但好似又用唔到...完全唔明

如果入到room自己個名右邊有個唔知乜野名,咁即係入左團?,?
回復 支持 反對