樓主: kin19931314
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩九陰 顯卡問題

回復  s02101004

點解要用Inno3D@@?
koster1996 發表於 22-9-2011 19:20

MSI Gefore GTX590 3GB DDR5
用呢隻囉,廢廢地打機差唔多啦
回復 支持 反對

回復 21# s02101004

呢個我like^^
回復 支持 反對

本人電腦比較舊    用的顯卡是9300GS   我知道好廢下... 不過都想問下  有冇高手知道 玩唔玩到九陰(唔lag)
...
kin19931314 發表於 20-9-2011 13:04

最低配置:

CPU:Pentium4 2.4Ghz 或 同等cpu

記憶體:1GB

顯卡:GeForce6600 或 同等顯卡

顯存:128MB

帶寬:1Mb

硬碟:剩餘10G

推薦配置:

CPU:Pentium Dual-Core E6系列 或 同等cpu

記憶體:2GB

顯卡:GeForce9600GT(完整版) 或 同等顯卡

顯存:512MB

帶寬:2Mb

硬碟:剩餘10G
回復 支持 反對

MSI Gefore GTX590 3GB DDR5
用呢隻囉,廢廢地打機差唔多啦
s02101004 發表於 25-9-2011 11:26

唔通閣下就係用緊GTX590?
真係唔夠啲有錢人玩,為隻九陰就換GTX590,有錢人講得嘅都係天馬行空
GTX560Ti都玩到BF3中高效
=================================

我建議大家若果對於硬機或者切機有疑問,就去電腦問題與硬件討論問=]
回復 支持 反對

唔通閣下就係用緊GTX590?
真係唔夠啲有錢人玩,為隻九陰就換GTX590,有錢人講得嘅都係天馬行空
GTX560Ti都 ...
Ruby Poon 發表於 25-9-2011 20:15

我用580= =無錢買590T.T
回復 支持 反對

其實冇人答過我.....我又唔係要咩勁機  玩到就算... 為左打機成部買過咩唔通.. 咁敗家  
有咩ddr2既顯卡同9 ...
kin19931314 發表於 21-9-2011 13:58

咁多人比左意見你都話冇... 大家就係話比你聽 , 就算你換張勁顯卡你部電腦未必用到 = =

你咁講 ,玩到就算既話 , 自己睇個配備帖 , 執  最低配置  咪得囉

GeForce5200GT或同等級ATI   <---- 最低啊

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 1129&extra=page%3D1
回復 支持 反對