收起左側

[綜合討論] 停戰希望

嘛 周叔 我是奧米
我以路人的身份來看吧
msma沒說過江虎是垃圾堆出來
不過那個cc(弟)倒是很討厭就是的了 ( ...
s022335 發表於 26-9-2011 17:04

所以我之前先話叫佢搞清楚事實先
我知道,所以ps那句是送給某君的。
那個cc弟也不明白我們江虎的本意...
唔係話人多就好,貴精不貴多,
唔係一 ...
江東小霸王 發表於 26-9-2011 17:51

其實呢
我覺得你地嘈咁耐
最大問題係根本只係自己既立場去睇
多d逆地而處
唔好成日諗住要個個聽哂你話先叫好團友
有時同下對方既角度去睇
咁你就會明點解人地會咁做
回復  江東小霸王
    拙者都係叫他過來,他唔想練的,拙者都無逼過他,更無試過罵新手,拙者好尊重星野 ...
NGLEO 發表於 26-9-2011 18:19

mams
講新手 你唔算
但你既人品
好多玩開既都知
你唔係會亂咁開火既人
但有時
可能係你太關心d新手啦
佢地係有心學既 自然會問嫁啦
冇心既 你講多幾句都係冇用
回復 支持 反對

回復 17# s022335

CC係要分2人的,不過弟的確有小許中2病,大的CC係「女人來的」
回復 支持 反對

回復 16# 江東小霸王

拙者可無講過江東之虎弱,相反,拙者相信江東之虎若能夠保持現時最好團員,如小月姊大人和周你,已經可以打敗數個US方面軍的團員
回復 支持 反對

見人就走既人 有咩強勁可言  國戰只係識係後場
盟主都係咁既人...正所謂"物以類聚"  江虎唔係垃圾係咩?
戰士?  江東小霸王-3-?

咁又係  我又幾垃圾既   偶然國戰先拎返一兩個獎..
某三國人物就唔同啦  正所謂"周郎妙計安天下  賠了夫人又折兵"
我連妙計都無  我真係垃圾垃圾
對唔住呀  小霸王  我開罪左你  我該死
回復 支持 反對

其實好以我地這些新人
只希望有人去教下我地點玩
過程中或者對這起了好感也不定
我地新人like不likeCB有一定程度上受你地左右
比我地新人見到你們內訌不斷
多少也有退出意頭

不過EVE的萌是擋不去的!!!
萌CB最高!!!
回復 支持 反對

見人就走既人 有咩強勁可言  國戰只係識係後場
盟主都係咁既人...正所謂"物以類聚"  江虎唔係垃圾係咩?
戰 ...
kelu11 發表於 27-9-2011 15:19

老實講 佢見人就走既事 都唔係第一日嫁啦
雖然我對佢果所以既戰術真係好無言=-=完全冇落場實戰過既紙上談兵
其實好以我地這些新人
只希望有人去教下我地點玩
過程中或者對這起了好感也不定
我地新人like不likeCB有一 ...
plk111 發表於 27-9-2011 18:16

. . . . .
咁到底有d咩老手可以令到你地留低呢
回復 支持 反對

來亂入也,神妹!戰術這東西不用也可吧- -+亂得就對~還有!最垃圾的是我!只有我認第一垃圾!沒人可以同我搶第一垃圾這稱號!另外,回歸該事件,雖然我不知詳情,但的確是周你還沒處理好(這是和解post講既野嗎--...)基本上有 不少人也有目共睹,雖然我不知大家人品如何.你要說不怕輸的話msms妹也是其中..
  在另一立場,如果周你是msms妹的話,(真的沒罵到該名新手的話...雖然我自己也是新手其中).你又會覺得這判決是如何?(你不用說出來,我只是打個比方),玩遊戲也只是開心,消閒,你當是戰爭我也真的啞口無言..我不是對你的想法也問題.實質上也是.周你的作風也的確有少少討厭.我只是把我覺得的事說出來...也是作為曾是江虎的玩家想法...凡事在其他人的角度中所看的事物也會長遠一點.這也算是玩家的品格吧...還有,他們只想和解這事.這看也看到重點吧,閣下也請想想.是不是真的要這麼極端?(可能你覺得不是.在其他人的眼中的話.你也可以想想),....
     回歸主重點:你想和他們告解嗎?,這不算是分化.只是一件小事(可能你也會覺得不是?)既然他們都曾經是你的團友,作為團長的話可不把自己的想法放鬆一點點?(註:..別說你是那些什麼黑暗來的使者等等..那也太糟糕.我不反對大家有中2病...那不是很有趣嗎?)直接講你想和解就和解?不是很簡單?這也不用反駁我了.我早就願意做惡人來了平你這班可愛的小傢伙.曾是團友的話就不要計較咁多...你可是團長來哦~(請一定要看曬全文>3<~~在下可不怕給你們插插>3 <(面紅.(武裝神姬去..
回復 支持 反對

來亂入也,神妹!戰術這東西不用也可吧- -+亂得就對~還有!最垃圾的是我!只有我認第一垃圾!沒人可以同我搶第一 ...
零秋F-火鳥 發表於 27-9-2011 19:45

火鳥姐,周也不能完全收納全收天馬這邊的人呢
其實最好的方法就是維持現狀
畢竟也不再是以前的叛軍
也有不少新血入會
我們這邊不能那麼容易就不理他們呢
回復 支持 反對

嘛~~其實~~點解msma係我團既表~msma:不要嬲  各位@@我呢個垃圾廢物新手女皇係到~先來我看煩了江虎的團揮  周:如果要和解既話請收回所有成員~5收我我冇所謂~我都係想睇住班兄弟玩得開心~第3@@我諗大家被msma和周的話5解了~我地冇開戰@@(點先係開戰?)只是不和~~
回復 支持 反對

火鳥姐,周也不能完全收納全收天馬這邊的人呢
其實最好的方法就是維持現狀
畢竟也不再是以前的叛軍
也有 ...
ckkwyk 發表於 27-9-2011 20:04

嘛最好laa
回復 支持 反對