收起左側

[綜合討論] 停戰希望

你地次次6 7 條友想我死 我有得唔留血頂哂全場?
魔女好勁呀,但係唔知點解最勁係個外國人囉,其他我都唔覺有咩好打。
戰術又唔識,技術唔勁,隻抽勁有x用咩。而且又唔見得你衝好前喎。
我真係唔明一個係後場既傻仔同我講後場道理,你真係笑死我。
如果唔扣血就可以做瓜一條友,同係咁扣血同佢撞,我點解要同你撞?
你部野強攻擊力,我強機動性,我有我打法 你咬我食呀。
香港人一直值錢係識留命呀,你班人只係知道咩叫死左就算,不如去玩gvg啦...
你自己數返你排到頭 食到獎,但係都要俾返2000cost 呢d叫勁? )
回復 支持 反對

其實我都唔知自己想點,殺你地又好似好衰 ,唔殺你地又好似對唔住我自己。
呢樣野都係等白羊座同雙魚座既我自己選擇,不過我估我呢次會偏向雙魚性格
回復 支持 反對

伍子都同我差唔多 咁伍子軍係唔係好廢?
一話你認為伍子轉左國服之後叫勁?
係既咁你好打有限,唔係伍子軍就多廢人?
伍子值錢係識打戰術,自從轉左國服就變9衝,
越睇越無聊,唔扣cost殺人係空機既美學,
亦係戰術魅力所在,你地仲停留係打要企定既年代,
不如你去打sd啦打乜鬼cb姐?
都係以前一句,我地大個仔喇,唔再係小朋友,GVG係小朋友玩既野,成熟d唔該打戰場之絆啦...
即係咩?用下頭腦打戰術囉...

我俾30蚊打戰絆 係想打戰術, 如果想隻抽 我俾10蚊你自己死去打gvg啦
我要隻抽我點解唔玩sd? 醒下啦 小朋友。
回復 支持 反對

周~~你冇事丫嘛@@同邊個講野@@?(關心
回復 支持 反對

我地冇開過戰@@(點先係開戰?)周就算話係都只係單方面既~~早知5中bubu火雞既服上黎laa@@~~有時發覺做自閉仔係好好@@
回復 支持 反對

回復 27# 零秋F-火鳥

鳳凰殿,你把拙者真正想講的,都講出來了
回復 支持 反對

做咩?_?
吵大獲v_v
回復 支持 反對

回復 37# 64372764

唔係炒大獲,係超大獲www
回復 支持 反對

路過

明明是芋蟲還那麼囂張
戰甚麼術,龜縮就龜縮吧
沒扣cost殺人是空機的美學?
簡單點來說即是抽水→即是拿隊友做肉盾
不死殺到人=/=對隊伍有貢獻

已經可以想像到15個芋蟲一隊互相拿對方擋子彈的情況了
回復 支持 反對

不是有你們這種衝去死cost換cost的人 ,我又何需這樣打。
回復 支持 反對