查看: 2226|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

放香橙ac $3000

GC:
愛4轉51LV  利4轉45LV  莓4轉69LV  拉4轉76LV  萊4轉60LV  羅4轉42LV  咪4轉46LV  傑3轉47LV

賽4轉58LV  碼2轉32LV  狄2轉64LV  流浪2轉37LV
蕾(未解)

特色:
有大量特色/限定/能力高的裝備,
如絕版拉思一套60LV(裝及飾品)的邪惡皇帝裝(魔珠裝,抽一套用了$600)

絕版S3愛咪一套"愛咪魂之"裝 + 一套皇后舞姬飾品...etc.

寵物方面,有征服之神,卡查狗,火炎龍,天使波波,火鳳凰,勇者古,藍寶x2,波波x2,傑克小丑,魔珠寵-馬克3號,艾密莉..仲有0lv,20lv進化書各一本...etc

本人主玩拉/莓,因此這兩角等最高,
而拉能力最高過9000攻7000防4500血,由於裝備仲未加入咭片同強化,因此要過10000攻都唔成問題!但我唔會加,所以仲有大量空間比大大改變!

------------------------------------------------------我是分隔線--------------------------------------------------------------------

巨商商1:
6帥位   126黑龍車  8x地震車  110火龍車  9x雷公  120吉祥天  82等加清正  95等清祥(一出2轉就轉硬啦!)

4.7m攻,110等主,100等毛球怪,105等騾,同埋低等倭寇
ac入面仲有1e,同埋1本封書,1粒封珠,15日藥..仲有大量商城物品!

裝備都上了不錯的,如鬼道飛虎甲,鬼道紫介,鬼道軍鞋等..

------------------------------------------------------我是分隔線--------------------------------------------------------------------

其實仲有唔同game既ac,但係其他game都係小玩/試玩,所以唔長談!
人大左...咩game都開始吸引唔到...但唔想玩成10年既ac就錦就長埋internet...所以想轉手給新進玩家!

p.s.  一定面交!

有意加msn:sonictse@hotmail.com
回復

鎖帖唔該,有勞版主。
回復 支持 反對

請到交易區
回復 支持 反對

樓主錯左區,仲有個AC唔哂3000蚊呀
回復 支持 反對

錯區...
一個AC洗5洗3000$ A
回復 支持 反對

這帖應在交易區出現
回復 支持 反對

唔值--
回復 支持 反對

錯區
請版主del post
回復 支持 反對

我ac應該值30000蚊
回復 支持 反對

一個80lv都無,又無10000攻,又無ss,又唔系個個4轉(唔計ap)想3000?系甘我果個都10000啦!
回復 支持 反對