查看: 4336|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[混龍] 13等級 香港公會現正招生 歡迎大量令女入

[混龍] 13等級 香港公會現正招生 歡迎大量令女入

名為:together
禺意大家一齊開開心心玩呢隻遊戲 希望大家會together地 去做所有ge野

首先必須遵守某d條件:1.唔比長期潛水(除非有原因地潛水)
                            2.有rc(語音系統,方便大家吹水a_a)
                            3.識聽/講廣東話 xp

其實我地個公會 唔算大 又唔算細 想當年我地辛辛苦苦努力一齊升lv 一齊打裝 一齊開心過 唸番起都幾開心,不過可惜ge係..愈黎愈多人開始hea玩/唔玩 所以,而家希望你有玩開/冇玩開/準備玩ge人 一齊加入我地呢個大家庭,我地會盡我地ge全力 去幫你地 令到你地唔會覺得一個人玩單機 一齊刷副本 巢穴

如果加入我地公會的話 ,我地每年都會搞一次活動 希望大家會出席

除此之外,我地公會本身重有好多活動 例如:公會海龍團,公會戰,隻抽隻 係呢方面有好多專業人士帶 所以唔洗驚悶

如果想加入我地ge公會 只要係呢到填好你ge資料   
e.q.              名:
                 職業:
就會好快有專人黎聯絡你

-------------------------公會名單 --------------------------

公會長:艾兒乂(全團最令女 堅ge)

公會核心人物:雞仔七人眾(PVP,PVE一流人士 打公會戰單人做低18件)

極霜WavE(本人,廢柴一個-_-刷緊海龍裝)

北京填鴨(PVP無敵,自認夠佢打GE就挑戰下)

小肥豬(天弓射手美男子)

RUBBERMAN(神坦一隻,樂於助人)

小魚b(擁有好多ge領導能力的人)

皓謙(神坦一名,海龍主武+13-_-)

kc(岩岩打到件主武,實行一日沖一下海龍)

公會活躍成員:小b 小泡b 大將軍 大腳怪 望咩望未見過令仔啊 夠鐘 hugo3111 33夷 大約是神 叔叔不行了 桃地再不斬 艾粒元素 mr雲吞面 等等等等

如果你都想成為上面ge其中一份子 快d加入我地呢個大家庭啦

thx=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

回復

推上去囉~~~~~~
回復 支持 反對

推上去囉~~~~~~
回復 支持 反對

推上去囉~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我想入...不過我岩岩玩....得15LV
回復 支持 反對

名:CoFFee乂權
職業:狂戰士
回復 支持 反對

黃家強 15 lv 無問題''

權 你on左個陣可以搵我地上面咁多位 密1密佢地

搵唔到可以加我msn derek_lam520@hotmail.com

我會盡快加你入公會 xp
回復 支持 反對

搶獨特風格位  ;P
回復 支持 反對

Sorry 最近唔得行上 我上個時會密
唔該哂
回復 支持 反對

新手入唔入得0.0
回復 支持 反對