查看: 3369|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 賣ac 急放300$

名:我認真你就輸
愛:54lv 鎖全開 4轉 裝:s3天國守衛披風 有火鍊+9 成套10lv暗黑龍皇 換左70lv愛1劍
樂:47 lv 開左鎖1 3轉
梅:35lv 開左鎖火翼龍果招 白2,黑2 2轉
拉:75lv 鎖技全開 有黑龍魔珠70lv 4轉,有巴頭,s3火翼龍裝 有暗鍊+9
羅:70lv 鎖技開了 黑 1,2 白1,3 4轉 有冰鍊+9 裝:s2魔珠裝(1轉) (巴倫守護者,40lv公爵裝 唔齊1套)(搭配有10lv黑龍裝) 有1把70lv黑龍魔珠劍 暗黑龍皇鞋,腳色 (60lv)
來:45lv 鎖技開了1 3技,4轉 裝:s3天國守衛披風,破舊遺跡武(1轉) 有暗鍊+9
克:55lv 鎖技開了1技,4轉 有暗鍊+9 s2 40lv巨獸將軍魔珠裝(大頭,頭色,翼,腳色,褲,手,武,披風,鞋)
莉:30lv 冇開鎖技,2轉
瑪琳:51lv 4轉 有4轉職套時裝永久 有光鍊+9
dio:55lv 左右雙修 有電鍊+9
ZERO:40lv

裝:千駒鳥鞋色,s3魔王路西法戒指,一對黃色天使翼,有4個杜爾箱,1張桑納製作書
寵:4隻魔王寵,杜爾x7,騎士團長,波波,天使波波,黑龍,馬戲團長,暗黑龍皇
賣300$ 開左bf內有cso els ac
CSO入面有3把點槍永久(命運金鑰,紅寶,藍寶)
ELS有晒所有角色 但廢= =
(澄32lv 轉左銀翼 有一套活動送+10科保 內有eve 澄既角色卡)
齊晒BF E-mail 身份證等

有意加我msn:Sz191@live.hk

300$ 入數/面交(香港仔)
一切你先 唔昆
http://www.flickr.com/photos/73944590@N04/
圖^
回復

$200 or 2000 GASH
要圖 +msn waihang1998@hotmail.com
回復 支持 反對

pushgggggggggggg
回復 支持 反對

推呀!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

有無黑龍寵 300 匯豐入數又得唔得
回復 支持 反對

有無黑龍寵 300 匯豐入數又得唔得
tommy4003 發表於 9-1-2012 22:26

有黑龍 收400-.-
回復 支持 反對

最主要既戰績圖中沒有顯示
回復 支持 反對

回復 6# hotcat191

400咁算  因為想玩dio多
回復 支持 反對