查看: 12608|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 放一個Ac...要既話請加MSN!_!嘻...S1開始挽既

有全齊角.!路帕斯67Lv,愛,60lv,   利,60lv,  魔,63lv有巴奈撤裝!一套.    拉思76lv有魔珠裝,9023功,  S2-S4魔珠裝.!   萊49Lv,  
羅納70lv有巴奈撤裝一套+.!魔珠裝.!  傑恩,(真) 71lv ,7080功有魔珠裝80lv一套...    愛咪60lv ..... 傑格特(阿克)巴奈撤裝一套,S2魔珠裝一套!
狄奧73Lv黑龍魔珠裝一套.!功擊力7000上 防6845神劍,-特蘭撒特  傑洛,73Lv 80lv黑龍魔珠裝一套..   瑪琳70Lv  7230功,  阿蕾,75lv 80lv黑龍魔珠裝一套,
內有路西法之介子, 稀有幻之金龍, 還有很多珍貴S1-S3的物品,有意者收請加MSN  ko123ko12314@yahoo.com.hk   加msn後請係樓下...回我...多謝.

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
meow喵 -5 欠角色名稱 請在3天內補回 否則鎖帖 ...

查看全部評分

回復

重想昆人? 我有圖以報警
回復 支持 反對

你係邊個- -"?
回復 支持 反對

5g la
回復 支持 反對

我有圖以報警

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kioik -1 連帖,若有証據,請POST出來 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

5g la
ㄨ細β﹏ 發表於 1-2-2012 21:33

你比人昆個個msn係咩名吾該你post上黎 我吾係佢所以我吾知  同埋如果你要搞事吾好係到搞.
回復 支持 反對

5好扮野啦知係你
回復 支持 反對

大佬呀你睇清楚msn先喇 頂 洗吾洗我比我msn你睇呀? 我點知你比邊個昆
回復 支持 反對

你吾信你加我msn睇囉  睇下我有無野放 叼

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kioik -1 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

你要報警既話呢  就吾好煩住我  同埋我唔係你搵個條友  你報警關我咩事?你比人呃又關我事?
又唔見人地呃左又關我事  好地地係到放野 你就係到嘈?同埋個Ac真係我 唔信既話你咪加我GC睇囉 叼

評分

參與人數 2樂點 -6 收起 理由
meow喵 -5 小心用詞
kioik -1 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對