查看: 6490|回復: 22
收起左側

[綜合討論] 選科問題, 有冇人讀過bafs ?

我想問下bafs+ econ + bio / chem 會唔會讀得好辛苦
還是chem + bio +econ + m1 ?
我諗左成個月, 都仲未決定到
有時落床諗下, 諗左好耐都未揀到
上網search 資料, bafs 話好多theory 背,
我自問如果對果一科冇興趣, 果一科既野要會背唔到入腦
同埋我知道揀咩科同有咩出路係冇咩關係..
只係為左有幸入大學果陣多d 選擇
有冇人可以講解一下 ?
版主提示:
本主題將於最後回覆7天後移往「學術交流」版。
回復

bafs 半年已drop
回復 支持 反對

bafs 半年已drop
Rex Tamkw 發表於 15-3-2012 20:57

係因為讀得太辛苦? 還是其他原因?
回復 支持 反對

已讀了半年BAFS
很愛Accounting
但很想Drop Business Management
奈何要等多半年才跟BM說再見...
回復 支持 反對

已讀了半年BAFS
很愛Accounting
但很想Drop Business Management
奈何要等多半年才跟BM說再見... ...
刺客先生 發表於 15-3-2012 21:00

係咪可以揀accounting或者management?
定係f.4 要兩個讀哂, f.5 先可以再揀??
回復 支持 反對

係咪可以揀accounting或者management?
定係f.4 要兩個讀哂, f.5 先可以再揀??
kenny1545 發表於 15-3-2012 21:03

下者是對的但我個間係一早選定 F5先分開教
回復 支持 反對

下者是對的但我個間係一早選定 F5先分開教
刺客先生 發表於 15-3-2012 21:16

唔係好明, 可唔可以講一講解下
同埋大約有咩讀
回復 支持 反對

bafs+ econ + bio / chem

chem唔係易讀 因為我睇過我果班其中有次text 19個 有1個1/15 10個0/15
佢同你講測驗真係比足2 3日都唔夠溫
回復 支持 反對

bafs+ econ + bio / chem

chem唔係易讀 因為我睇過我果班其中有次text 19個 有1個1/15 10個0/15
佢同你講 ...
〝細wIN_ 發表於 15-3-2012 21:28

溫書溫幾多日對我黎講唔成問題....
我習慣考試大測前兩個星期就開始溫
但係我驚就驚bafs 會唔會讀到死
回復 支持 反對

溫書溫幾多日對我黎講唔成問題....
我習慣考試大測前兩個星期就開始溫
但係我驚就驚bafs 會唔會讀到死 ...
kenny1545 發表於 15-3-2012 21:30

等我聽日返去問下人先 好彩仲有星期五
回復 支持 反對