打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 放一個中等既Ac用跑點收,

先介紹本人既有關既野啦,本人係S2挽既老手,所以AC內附好多巴奈撤裝/已絕左板既神裝,我主要挽既角有賽,拉,狄,路,
傑,其他個D都0k既,
小愛36Lv,好少裝...弓手59,有巴奈撤裝小部,欠頭,法師70lv有巴奈撤裝一套,有小部份魔珠裝,[拉思我主打]
76lv魔珠裝一set,巴奈撤裝一套,暴走族一套,莢60lv,有少量巴奈撤裝,,羅納巴奈撤大頭呆,71lv魔珠裝一套,愛咪,20lv,(無視)
真73lv,桑納套裝一套,都還算ok既,賽75lv巴奈撤套裝一套,魔珠1set,瑪琳,73lv功擊力達(8k)魔珠裝一套,傑洛73lv暴走族裝一套,(未夠lv用)
狄奧78lv魔珠裝,蕾73lv桑納套裝一套,魔珠裝少量,路帕斯,限定2轉配搭,3轉都有,魔珠裝一套

Ac內附路西法之介子,金龍一條,龍皇裝連寵,黑龍裝連寵,古代魔族藥水全50支,鎖技全部都有,除小愛,愛咪其他4轉都轉哂...有意既話可以加我msn
chliu2990@yahoo.com.hk  限用跑點收!
回復

請加上名字

另外的是收多少錢(有意)

跑點不會計...說$好了
回復 支持 反對

個名好多付號吾識打=.= 你加我msn吧
回復 支持 反對

死昆狗我信錯左您
昆我1200IGASH+50跑點
大家咪買
回復 支持 反對

我認住您 仲話放棄左;轉戈頭比戈上5到既acpw我就封我msn

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kioik -1 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

不知所謂~又一昆狗- -"
回復 支持 反對

放幾錢?
回復 支持 反對