查看: 12100|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] (出售)齊角,,有魔珠裝Ac,,自出價,有意者加Msn

小愛-------------30lv(1轉)-(S3巴奈撤裝)小量魔珠裝[風鍊+9]~*S3龍皇盾,尾部

利樂------------60lv(4轉)-(S3巴奈撤裝小量)~[電鍊+9]*-S3龍皇盾,尾部

小莓-----------63lv(4轉)-(S3巴奈撤裝一套)(魔珠x肥貓套裝小量),(S3神劍)[冰鍊]暴走族套裝一套,,*-S3龍皇盾,尾部

拉思-----------78Lv(4轉)-(S3巴奈撤套裝一套)(皇帝守護者大頭,征服套裝,,暴走族套裝,利維坦戰神小量,,*-S3龍皇盾,尾部[暗鍊+9]
萊恩-----------50lv(4轉)-(S3巴奈撤少量,)征服之神史詩套裝1套,龍皇套裝70Lv套裝裝備,暴走族套裝~欠頭盔-(不連裝飾品,)*- S3龍皇盾,尾部[火花鍊+8]

羅納-----------73lv(4轉)-(S3巴奈撤套裝-連大頭)煉獄之子-狼(套裝連裝飾品)-<((限80Lv)((*-S3龍皇盾,尾部,,[暗鍊+9]暴走族套裝小量

愛咪----------30lv(2轉)-喵喵軍團小量,70lv(魔珠)--[Love鍊+8],)*- S3龍皇盾,尾部

賽格特-------75Lv(4轉)-,(巴奈撤套裝一套)S3魔劍,,[暗鍊+9],)*- S3龍皇盾,尾部

瑪琳--------73lv(4轉)-暴走套裝一套,,(龍皇套裝80Lv,),,[冰鍊+9],,馬戲團套裝1~seT

狄奧--------78Lv(2轉)-,-闍冥套裝一套(黑龍),,S3神劍,,[暗鍊+9]

蕾-----------70Lv(2轉)-[龍皇套裝裝飾品]暴走族套裝小量,,征服之神套裝,[風鍊+8]

路帕斯------80Lv(4轉)-龍皇套裝一套,連裝飾品,征服之神套裝(史詩)--[藍龍鍊+9,紅龍鍊+9,風鍊+8,死神鍊+9,]

琳-----------70Lv(1轉)-小量暴走族套裝,[限定綠色琳套裝]
寵物---------40Lv桑納托斯,,火炎龍,茹丁,卡查,骷髏劍士,巨蟹,騎士團團長,綠色演奏家,Jr-杜爾,.黑龍,,龍皇,,
內附-------S3魔王路西法之介子,,S3龍皇盾,尾部,,幻之金龍,,頭銜___夢魔,地獄團長,,征服之神,輪迴之神,(一共20個)

有意者請加Msn:some12004@hotmail.com            可即場上線睇裝/可在Msn比圖,,
回復

有意者請加Msn:some12004@hotmail.com

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kioik -1 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
辛苦曬你啦 又要你重打一次 THANKyou!!!
回復 支持 反對

你講咩?
回復 支持 反對

哦`條友昆人關我鬼事?有同裝就話我呃人?咁辛苦哂你啦又要你屈人^v^
唔好係到扮哂正義咁好唔好?睇都未睇清楚就話人昆人,,
回復 支持 反對

冇十成都有9成
回復 支持 反對

好,就睇下點  不過呢,我想講既係話人呃人個d人呢 多數都係呃人嫁啦~~
呢D野自己心照啦.~_~ 自己又話我呃過人,比個昆狗帖比我話係我?
同裝等於昆狗?好笑,,佢昆人關我咩事?咁姐係我搵個昆狗帖之後屈你都得嫁^v^?
話心昆狗個d唔該諗下啦,,無圖無證據就話人昆?
我都試過比人屈啦,比張入過既序就話我入左~~,之後咪唱^_^
公道自在人心,有無做過自己心照就好了
回復 支持 反對

我只係提供d野俾人參考
唔中意就唔好係樂古post
回復 支持 反對

回應樓上,
我只係比d意見比你,只係供參考
唔中意你都可以唔黎個帖搞事嫁v_v
唔中意就唔好係樂古屈人~
保充:你Post個個人,我真係唔識
回復 支持 反對

呢個人..我都覺佢有小小似..但有一樣野唔同..昆狗隻蕾34lv e個70lv...我估應該唔係..
除非佢狂升囉....
回復 支持 反對