收起左側

[稿件·其它] [已審] [五月質素帖‧攻略]打造星宿全攻略(未完成)

我發現………
原來我完全忘記左仲未寫晒篇野
感謝版主加我入精華個通知提一提醒我-.-
回復 支持 反對

寫得幾好~
回復 支持 反對

已更新天龍,峨嵋,武當嘅打法=(
回復 支持 反對

我很好奇,點解指鹿為馬會被你認為係垃圾技
回復 支持 反對

回復 94# tomy09
咁你認為指鹿邊到勁先?-0-我指單挑先。群p 指鹿係會幾好用嘅
回復 支持 反對

回復  tomy09
咁你認為指鹿邊到勁先?-0-我指單挑先。群p 指鹿係會幾好用嘅
fongkapan 發表於 26-11-2012 00:32

你打武當攻略果度冇提到指鹿為馬呢招技,你又知否武當被星宿吸怒之後有幾慘??   星宿最大賣點之一就係可以吸人怒, 而武當最大既賣點之一係佢有招解除全部門派既技能冷卻,連哂兩套技秒人
   冇左全怒技既武當等於廢左一半武功,指鹿為馬係一招單挑好勁既技
回復 支持 反對

你打武當攻略果度冇提到指鹿為馬呢招技,你又知否武當被星宿吸怒之後有幾慘??   星宿最大賣點之一就係 ...
tomy09 發表於 26-11-2012 16:27

出左忘無雕紋又有幾多人會用木盾-0-天地30幾秒就回得番,而打武當你話用吸怒- -
未有80技前打武當指鹿係好用,但出左之後,正常先手都係武當,連技好嘅。兩輪技硬食又真係唔成問題,而你話用木盾吸武當怒我諗要等佢連失技先得啦。況且e 家武當比人改到勁弱,同石下食佢兩輪技絕對死唔去- -
所以唔洗開木盾吸佢怒,仲有要吸佢怒就要放棄左一個上毒。要知道,一個初隱係非常重要!
回復 支持 反對

出左忘無雕紋又有幾多人會用木盾-0-天地30幾秒就回得番,而打武當你話用吸怒- -
未有80技前打武當指鹿係好 ...
fongkapan 發表於 26-11-2012 19:42

先唔講同石夠唔夠力頂到武當兩套技.同埋我唔覺得武當弱,個個門派都會有長短處,如果我係武當,我唔會白痴到盲放80技,一開始隱身我一定有優勢,你頂多用半怒同埋群技炸我出黎,係你炸左我出黎果陣我已經獲得先手權,你輕功飛走仲好,我閃過黎連哂2套技,爽
同埋武當唔係天山,唔會有兩招隱技,上毒幫助唔大,好多時星宿打武當係輸吸唔到怒
回復 支持 反對