收起左側

[稿件·其它] [已審] [五月質素帖‧攻略]打造星宿全攻略(未完成)

初隱/////..............我笑了
aT_one 發表於 14-5-2012 20:33

唔洗笑,初隱可以避嘅就唔係必中啦
天地同壽<--我打左出去。即使你初隱,都一樣打出傷害
明教嘅斗轉都一樣,只要佢打左出去,初隱係冇用,怒照打&傷害照扣
回復 支持 反對

回復 51# fongkapan
我自己用初隱就閃過人天地3個MISS既字樣出左黎
回復 支持 反對

雖說 稱不上係好勁個種,,但唔可以忽視星宿
li1231 發表於 14-5-2012 20:38

that is  the main point i want to say!
而我寫呢篇野嘅原因亦希望玩星宿嘅人可以多d
回復 支持 反對

that is  the main point i want to say!
而我寫呢篇野嘅原因亦希望玩星宿嘅人可以多d ...
fongkapan 發表於 14-5-2012 20:53

甘多門派中你覺得咩派最難打?
回復 支持 反對

回復  絲絲入扣

08年開始玩
fongkapan 發表於 14-5-2012 01:09

08年咩幫最好打最串?
回復 支持 反對

回復 52# li1231
真嘅?
未改版之前我先手都係天地,d 人隱左身現番形都少左血
出左一日就冇咩再用天地做起手
e 家天地係咪閃到我唔知,我聽日做下實驗先
回復 支持 反對

回復 56# fongkapan
因之前停玩過個幾月,唔知有冇改到,以我所知用左初隱應該係會閃到所認為而已有技<<個人,,大前題係時機捉得好而你所講明教扣怒係咪佢出左技後你先隱呀
回復 支持 反對

回復 54# 5567
其實星宿打好多門派都好有難度下(5石以下)
5石以上,血量同攻擊都有番咁上下,打d 門派難度先冇咁大
最難打應該係
1.明教2.少林3.天山4.慕容5.天龍6.峨嵋7.丐幫8.武當9.逍遙
回復 支持 反對

回復 57# li1231
明教扣怒同步出囉- -
如果隱身先明教仲點打到
呢個唔係自己實驗,係17173睇番黎
明教打怒出左,隻人隱左身,果技仲打落黎,就扣左怒
星宿天地我以前打出去係睇唔到傷害,但係個人現番形就見到係少左血
一日唔同,一日打出去如果比人初隱避又係睇唔到傷害,但佢現番形出黎係冇扣過血-->姐係完全避左
回復 支持 反對

回復 59# fongkapan
天地係必中,,最衰之前冇CAP圖,,仲有招技中左點會冇顯示扣左幾血呀
回復 支持 反對