查看: 123394|回復: 393
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Phoenix|TeamWork 招人

軍團名稱: PhoenixITeamWork
軍團長名稱: PhoenixILok
副團長名稱:夜神x月               PhoenixItony
               PhoenixIPaul

重要團員:沖靈P
            迫擊流彈炮
            ISundeI
軍團主要玩的模式:一般
軍團次要玩的模式:N/A
聯絡軍團長方法:CSO比MSG
                     RC ID:21599126
                     樂古PM
入團要求:50KD以上,聽腳步/收腳步
            有基本Sense
            識報位
入團方式:聯絡軍團長/副團長
            TEST(AE MID,基本槍)
軍團守則:  X無理LOGO
            X無品槍
軍團介紹:   Phoenix解作不死鳥,本團宗旨係味打到最後一場都唔會放棄.                                                                                                         

後面既TEAMWORK當然指大家既合作性,係一場CS入面,FRAG數唔重要,最重要係最後可唔可以嬴.

What we have is simply passion but nothing
     友團: 暫無(歡迎各團向本人接觸=D)
What we need is Passion.Just Enjoy The Game.
回復

Regular push
回復 支持 反對

實扑
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對