打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [off] ★廢人會長,餅主★╱/(◕‿‿◕)\╲ 直播廳 ~ ♪ ♪

.....
咁人地洗左咁鬼多錢抽隻 V2AB
你就要人禁左佢...
大家不如一齊 訓練機AB算LA... ...
天才A 發表於 5-7-2012 22:42

你又有道理洗咁多錢無非都想用盡佢(量產前)
回復 支持 反對

如果,v2ab落入你個公會度,你會5會禁v2ab?
回復 支持 反對

使唔使爆埋自己公會戰D野出黎--
回復 支持 反對

......victor97..............灰左..........
回復 支持 反對

洗左咁鬼多錢抽?
不如話洗咁鬼多電費啦
正義JJ 發表於 5-7-2012 22:44

啊...
我又get到你講咩wow...

咁呢個係gameone既漏洞 ~.~
回復 支持 反對

回復 1# hillson09

可唔可以係直播講下你對今次參加會戰果D會既看法呢?
回復 支持 反對

逐個逐個講,5係好難聽到..
回復 支持 反對

我幫你DROP左D重點
希望聽吾到既人可以聽下
你吾知邊個問先
你認為佢地班人係吹下水玩下
你因為返工/忙其實係吾知情
無人問過你呢件事.(你比左人代理會長)因為你忙
你係拒絕左代打一事 你係正義既版主
--------------------------我是分格線--------------------------------
你寫左1000字去G1
關於公會系統更新仲有部份係關於公會賽
零魔鍾意出大機
零魔就慘
你係要求改規則,你認為吾公平吾合理既規則
你比屋企人干擾左
最後有改到
好多好詳細既細節你都SD左去G1比果DMANGER睇
你想禁V2AB
全SER得3部
而你有私心覺得用V2AB出賽勝率好大
你覺得彈珠再加上V2AB就無敵喎
所以你寫信去禁V2AB
你覺得V2AB贏左G1就會炒賣
以上係其中一個料
--------------------------我是分格線--------------------------------
你話韓服係種子公會再分組
去到八強先會強隊相遇
而今次官方無聽你
給天才A既朋友: 佢有方法拎,其他人都有方法拎甘就公平
家陣變左3部其他人無從入手吾公平
又再講返呢單事件
爆自己會既內幕料
你地會係屋企打
有傾點對零魔同FT
但係無咩結果
你地出左兩隊
隊1 : HILL BILL 善威的惡魔 馬騮
隊2: FK00 死神 牙麻 MOMO仔
有兩個聽吾清記吾到
你地一定比參賽會員出戰吾會代打
你覺得問馬騮會更好
某人要係10點45分訓覺喎
廢人會長話邊個問先無所謂
跟住馬騮話赤騎話先
廢人會長話神愛會盡力
你地睇好雪糕
你仲話有代打世界變,你地一定吾會要人地代你地打
跟住你話你覺得彈珠會代影彈\
你話你用最細既分AC出黎
如果想八料去廢人既神壇係八吾到
要係會員先睇到WO
但係可以睇下膠野
最後講到呢單野好悶,
如果見到赤騎會同佢吹下水
聽日再會開個會睇下點打A_A
你話赤騎講佢無講到明打比賽
可能只係平時56日係公會戰
未肯定正義JJ係乜水
但係佢係神通廣大既人士
如果佢再八到料就去POST增加下人流
聽日你會整一個公會賽活動
係估邊隊贏,有樂點派
直播因為你返暑期工加上比賽練習吾得閒
7月份都會忙
去到8月先會長期直播
歡迎花生友
你地有會員洗頻
係度宣傳有膠笑成份既吾知乜野咖啡廳
無無聊聊幾好睇
仲有自由組隊番外賽
大家都估到你地係邊隊
最後只有一隊入,一隊參到賽
如果你地打到上動漫節就正
一場對應該係影子彈珠,聽個名係
吾知係吾係彈珠代打
如果係就幾難出線
如果好彩上到動漫節
你地個名就巴閉,可以幫你宣傳埋
你細佬係度扯網線
回天才A既帖~_~
你用緊手提電腦
你手提電腦都OK如果無人同你爭網線
你想順D囉
成班人去玩LOL
所以狀態吾係甘好
搞到光槍好拎準(又話吾粗口)
多次強調公會狀態麻麻
聽歌聽到悶可以睇個吾知咩白乜咖啡廳
傻笑左一陣

最後聽到有條吾知乜水話自己住香港仔
我就聽到呢度,甘多位早抖

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
ericlf2007 + 1 花生之友

查看全部評分

回復 支持 反對

赤騎點問?
回復 支持 反對

做秘書haha= =