查看: 19534|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

”0w0凸” 重生 現正強勢收生

軍團名稱: 0w0凸

軍團長名稱:ShING凸口凸

副團長名稱: 1)一刀插爆你(團長分身)
                 2)Deum(oOo笨蛋oOo)
                 3)NovELaslalLok
                 4)xEnGagEmeNtl敏

軍團主要玩的模式:一般模式(狙擊之館)

軍團次要玩的模式一般模式too Pub場(D2/Inferno..)

聯絡軍團長方法:1)可於Cso遊戲內Pm/密語
                    2)可於Rc(Raidcall)內私聊  Rc id:(5445740)

入團方式:1)同樣可於Cso遊戲內向軍團長/副團長 密語  (密語內容請註明有意入團)
             2)同樣可於Rc(Raidcall)內向任何一位群管理員(Admin) 私聊 (私聊內容請註明有意入團)

入團條件:1)想入團者,必須有品(不隨便Logo/鞭屍)
             2)有一定既狙法/Sense(聽聲..等等)
             3)經過副團/團長於狙擊之館測試(Test)後,可順利入團  (最後決定權於本團團長;P  )

軍團介紹: 我地團已經開左太約一年左右..
              以往都曾經開過Post收人(http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D9
              後來因合團及團員各散東西等種種原因而令我地團消失左一排
              依家我地團已經"重生"~並再次重新收人 (由於"0v0凸"<--已經比其它玩家建立  因此重新開一個0w0凸 軍團"")
              我地團會回收所有原0v0凸 既成員
              當然有意入團既你我地都會經過Test後 收錄入團
              我地團唔要求咩神手/勁人...只要你有品/多上線/與團員相處融洽即可 )
              入左團後..請多On Rc..多同團友一齊玩(增加默契:handshake )

黑名單 Bad List: ChaMPaGnExAzuRe (香檳團) ;P
##本人只係其中一個成員..並非團長本人
回復

ChaMPaGnExAzuRe唔係0v0凸??
回復 支持 反對

推一推~
回復 支持 反對

支持小蛋子
回復 支持 反對

凸凸團:lol
回復 支持 反對

笨蛋~笨蛋~笨蛋~笨蛋~笨蛋~笨蛋~笨蛋~笨蛋~
回復 支持 反對

我有意入啊
cso名乂殘忍星乂
cso搵唔到我就nakuz搵我;)
回復 支持 反對

我都有意入啊,cso名:MarVeLSkLl星寒x,cso搵我唔到就nakuz搵我
回復 支持 反對

ChaMPaGnExAzuRe  D人on下on下咁
回復 支持 反對

推推
回復 支持 反對