查看: 14243|回復: 72
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ImMoRTaLlLeGEnD 收生:D

Team:ImMoRTaLlLeGEnD

Team Leader:MarVeLSkiLl星寒x(孤星寒/孤_寒)

副團長:死而無悔,冷漠09,小湶子,葉清,聽說我們願在相愛,ksul奶茶lusk,軒b

本團主打一般,但係有時會挑戰下災厄,殭屍呢d唔同既cso模式,以舒緩長期打一般既壓力:lol
係團入面,我地冇分話咩邊個副團,邊個就係大佬,我地實行既係人人平等政策,冇話邊個大,邊個細既~
但係,團入面就梗係有弱小既一方啦~就係小弟喇成日比冷漠09串

團員介紹:
            孤星寒:團入面最廢果個,亦都係最串得果個

冷漠09:團入面最串果個,成日話要awp,awp,明明自己把狙最廢,仲比孤_寒炒13比6:lol

小湶子:外號gary,槍法一般,0sense,但係成日係未change side之前top frags,change side之後就...:lol

葉清:為人冷漠過冷漠09,把聲又低沈,極少出聲,槍法同sense於全團最高!

聽說我們願在相愛:strikeonferno,於本團初開時加入本團,後來因意見不合而離開本團,仲轉行去玩LOL
                                    佢同葉清一樣,為人仲冷漠過冷漠09,但係佢既槍法同sense一樣係唔可以睇小

ksul奶茶lusk:外號李家樂,咸濕佬一個,成日除晒衫褲出街祼跑(本人親眼見識過)入到rc聽到佢把聲你都會覺

siu乂軒b:本團長老,係孤星部隊果陣已經加入,0sense,但係神槍法,唔好同佢got1啊,如果唔係...:lol

本團Rc id:2121290,入到去搵個admin級既人,你就會搵到幫你test既考官
我地岩岩整好左條Team Trailer,希望借此機會收生.
回復

支持自己團
話說你玩AWP 輸比我13:5
回復 支持 反對

大家差唔多姐:lol
回復 支持 反對

超勁
回復 支持 反對

推~~~
回復 支持 反對

支持孤星
回復 支持 反對