查看: 36346|回復: 360
收起左側

`` [TEAM KRINK]招募一切有意進軍CSGO既玩家

軍團名稱:
- Krink / TioABrazo / m9k (csgo team)
軍團介紹:
-已於2013年年尾進軍CSGO,現招募一切有與趣加盟或有玩開CSGO既香港玩家加入
-RC ID: 25639291

團長:
- KAOS一TTIWDFY / CSGO in-game-leader

副團長(已過時,可忽略):
- DracuLaB
- GetxlSaD
- ANLS一PantherAz
- kRk一Zr/ mAzeOvO/ Gr/ Dr/ Nr

軍團守則(只有紅色藍色適用):
- 在線(開住電腦)時間請上Rc
- 不得使用外掛/任何作弊程式 (唔洗外掛Carry唔該哂)
- 入團後請多與團友溝通
- 不得無故對其他玩家作出Logo/Bin c等侮辱性行為
- 如果各團員想打團戰,請在副團領導下參與
- 在團戰時必須聆聽Team Leader指令
- 本團常有Mix/Got5以培訓團員
- 如無特別原因,團內有Mix/Got5時請多參與

測試事項:
- Got1(ae)(mid 800$/full 7500$)
- Guns:Cs1.6 Guns(連狙除外)
- 禁止o3,o4,o5(手榴彈,閃光彈,煙霧彈)
- 看槍法,聽聲決定
- 考官將作最後決定

---------frag movie-----------

-------------團戰相-------------

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

support!_!
回復 支持 反對

Support!_!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
倉井影 -10 惡意灌水 :抄襲別人的回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

實扑吓先
回復 支持 反對

抄左你個TEAM兩次>.<
回復 支持 反對

垃圾team
回復 支持 反對

回復 5# AKB渡辺麻友

不如搵日兩邊出full team打多次for fun?
回復 支持 反對

回復  AKB渡辺麻友

不如搵日兩邊出full team打多次for fun?
xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 18:24

唔出FULL TEAM都GG你個TEAM >.<(仲要抄)
回復 支持 反對

唔出FULL TEAM都GG你個TEAM >.
AKB渡辺麻友 發表於 20-8-2012 18:36

o...點解我日日rc密你d人叫你地got5都唔應既a_a
而且同你打個2場係出d冇mic+冇sense既人打...因為你地跟本冇資格要我地出full打
比你炒2場開心下囉^_^係想我地認真小小打既話就約我地啦^_^
回復 支持 反對

o...點解我日日rc密你d人叫你地got5都唔應既a_a
而且同你打個2場係出d冇mic+冇sense既人打...因為你 ...
xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 19:08

打緊GOT5.... 不洗講野 理得你FULL唔FULL TEAM 抄就係抄
回復 支持 反對