打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 彩虹島

話說我想問樓主一個問題
點解你開個d post標題都係5個字以內or copy隻 game名既?
回復 支持 反對

笑左CSO吾悶咩?

仲有我想講cso我吾多玩:)仲有我玩既目的係朋友推薦:)我覺得悶咪del左佢?有咩問題: 笑
回復 支持 反對

因為方便
[quote]話說我想問樓主一個問題
點解你開個d post標題都係5個字以內or copy隻 game名既? ...
ES21ES21 發表於 26-8-2012 16:46

[/quote]
回復 支持 反對

未開po就已經有結論
開黎做乜 未俾人_過咩
回復 支持 反對

請用500字解釋此帖的意義與內容。(標點符號不計算在內)
時限:一小時十五分鐘

唔係好好玩
回復 支持 反對

玩左陣就del個d人跟本冇感受過隻game好玩既地方
又唔識人,又冇入家族,又冇裝,冇錢冇點冇稀冇乜乜物物
點會覺得好玩?
玩左陣點會有咁多玩返黎既經驗 : )
你玩左陣覺得唔好玩del左就要係 樂古 彩虹島 度開post話隻game 唔好玩 ,
好無聊囉
如果你一大班friend一齊玩, 玩咩悶game你都會覺得好玩架啦~
我玩左咁耐彩虹島~ 間中有時D fd off哂得自己一個個陣就悶悶地 ,
但係平時跟本上都唔會悶架啦
如果就係因為覺得悶, 要發表"玩左陣,就del左"既意見, 我覺得冇咁既必要囉。

~ 以上只是個人意見 請勿對號入座~
回復 支持 反對

玩左陣就del個d人跟本冇感受過隻game好玩既地方
又唔識人,又冇入家族,又冇裝,冇錢冇點冇稀冇乜乜物物
點會 ...
TseFungWa_ 發表於 2-9-2012 01:31

蔚姐x.x講野中哂pt. !

樓主可能唔識玩online game呢
回復 支持 反對